Kenza & Luna
Gereserveerd

Kenza & Luna

 • Vrouwelijk
 • 17 mei 2017
 • Kenza 2
 • Kenza 1
 • Kenza 3
 • Luna4
 • Luna5
 • 20220529 154401 01
 • IMG 20220529 WA0044 01
 • IMG 20220529 WA0045 01
1/8

Prachtig, lief, stabiel koppel zoekt samen een top thuis!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Met veel liefde stellen wij u voor aan deze fantastische Tosa Inu dames Kenza en Luna! Twee zusjes van 5 jaar jong die dol op elkaar zijn, en waar afstand van werd gedaan in verband met prive omstandigheden van de oud eigenaar.

  Kenza en Luna zijn goúden honden. Ontzettend fijne, stabiele, evenwichtige en bovenal ook vriendelijke dames, die dol zijn op elkaar, lekker struinen buiten, op water en pootje baden, én op knuffelen. Gezien het ras zijn beide dames ook opvallend open en vriendelijk naar voor hen onbekende mensen. Andere honden negeren ze eigenlijk voornamelijk. Ze lijken soms op een positieve manier nieuwsgierig, maar doen vervolgens liever hun eigen ding. Al verwachten we wel, zoekt een hond ruzie met 1 van de dames, kun je het met allebei wel krijgen.

  Wanneer er koppels binnen komen, maken we soms ook de keuze ze afzonderlijk te plaatsen. Omdat dit soms de individuele honden ten goede komt. In het geval van Luna en Kenza hebben we anders beslist. Beide dames vullen elkaar dusdanig goed aan en zijn dusdanig dol op elkaar, dat we een plaatsing apart niet zien zitten, niet in hun belang vinden ook. Belangstelling kan dan ook enkel worden getoond voor beide dames, want ze gaan of samen of niet.

  Voor Luna en Kenza zoeken we een plek met een beetje ruimte, zowel binnen als buiten. Want het zijn echt flinke dames! Ook heeft het onze grote voorkeur ze te plaatsen bij mensen met kennis en/of ervaring van het ras of sterk aanverwante rassen. Als laatste, honden als Kenza en Luna kosten qua onderhoud best wat. We gaan niet vragen naar uw salaris, maar willen wel aangeven dat het belangrijk is na te denken en stil te staan bij het feit dat de verzorging van deze honden geld kost. Best een flinke duit.

  Verder zoeken we mensen die houden van knuffelen en gezelligheid, want daar houden deze eigenwijze dames ook echt van! En van autorijden en lekker struinen in het bos. Een ruime auto is dus ook niet onbelangrijk. :) Een plaatsing in een druk huishouden lijkt ons minder passend voor deze rustige dames. Maar verder denken we dat ze in veel gezinssamenstellingen wel passen. Jonge kids zijn ze niet gewend, vandaar dus de 12 plus wens!

  Heeft u ruimte, liefde en ervaring? Dan horen we supergraag per mail van u en zien daarbij onderstaande vragen beantwoord. We nemen vervolgens contact met u op. Kenza en Luna kunnen niet wachten!

  - Hoe ziet uw woon en leefsituatie eruit? Waar en hoe woont u, met wie deelt u uw woning (mensen en dieren), heeft u een afgesloten tuin of erf, hoeveel wordt er gewerkt etc. etc.

  - Wat zijn uw ervaringen met honden?

  - Waarom denkt u dat de dames bij u passen en visa versa?

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 17 mei 2017
  Aantal dagen in asiel 59 dagen
  Plaatsbaar vanaf 7 mei 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Alleen bij mannetjes
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Kenza & Luna

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.