Rambo
Geplaatst

Rambo

 • Mannelijk
 • 10 januari 2018
 • Rambo 5
 • Rambo 1
 • Rambo 3
 • Rambo
 • Rambo 4
1/5
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met de prachtige Rambo, een lieve Rottweiler reu die helaas door privé omstandigheden niet bij zijn oud eigenaar kon blijven en daarom terecht is gekomen bij ons in de opvang.

  Rambo heeft veel liefde gekend in zijn vorige huishouden en is opzoek naar iemand die hem die liefde weer net zo kan geven. Rambo is een echte stoere jongen van 4 jaar jong. Stoer moesten we van Rambo erbij zetten, maar hij heeft eigenlijk een heel klein hartje. Ook al hadden we afgesproken dat niet aan iedereen te gaan vertellen. Want dat is natuurlijk niet cool. Maar jullie moeten het natuurlijk wel van hem weten.

  Rambo is een blij ei, lekker rond huppelen buiten met zijn mensen vriend doet hij dan ook maar al te graag. Wandelingen maken, spelen en dollen doet Rambo met veel plezier. Wel kan deze knappe jongen nog wat sturing in zijn leven gebruiken. De basiscommando’s zijn hem nooit helemaal goed uitgelegd. Dus een rondje hondenschool of privé training raden wij wel aan voor hem. Loslopen zouden wij dan ook niet aanraden voor deze meneer. Lekker aan de lange lijn is natuurlijk geen enkel probleem.

  Rambo is wat selectief naar soortgenoten. Sommige andere honden vindt hij gewoon niet zo gezellig. De vrouwtjes daar in tegen vindt hij vaker wel gezelliger. Daar kan hij zijn charmes in de strijd gooien. Maar als ze zo uit de hoogte gaan doen is hij er ook wel snel op uit gekeken.

  Rambo is op zoek naar een eigenaar die hem sturing kan geven op een positieve, vriendelijke manier. Want stoere jongens, hebben ook gewoon liefde nodig. Een eigenaar die zelfverzekerd is en die stevig in zijn schoenen staat zien wij graag naast Rambo staan in de toekomst. Wij plaatsen Rambo in een huishouden met alleen volwassenen. Dit omdat het een grote, sterke jongen is. Ook wilt Rambo zijn huis niet delen met katten. Alleen thuis blijven moet bij Rambo natuurlijk weer in alle redelijkheid worden opgebouwd na de verhuizing.

  Heeft u nog een plekje vrij, zodat deze stoere jongen bij u kunt intrekken? Bent u de persoon die hem kan bieden wat hij nodig heeft? Mail ons dan direct met uw woon- en werksituatie, motivatie en telefoonnummer. U kunt dit sturen naar sdo@dierenbescherming.nl . Wij kijken ernaar uit om u voor te stellen aan deze stoere bink.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1130051
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 10 januari 2018
  Aantal dagen in asiel 53 dagen
  Plaatsbaar vanaf 5 mei 2022
  Kan bij honden Alleen bij vrouwtjes
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Rambo

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.