Bart
In het zonnetje

Bart

 • Mannelijk
 • 14 juni 2021
 • DSC 1122
 • DSC 1119
 • DSC 1113
 • DSC 1105
 • DSC 1109
1/5

Onzekere puber heeft leiding nodig.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit puberende Cane Corso mannetje heet Bart (15758). Bart is een jonge hond van nog geen jaar oud. Hij is als zwerver bij ons gekomen en nooit meer opgehaald.

  Bart moet nog veel leren. Hij wil het allemaal wel, maar hij is ook lekker eigenwijs. Hij zoekt de grenzen op en kijkt hoe ver hij kan gaan. Hij gaat lopen klieren als hij zijn zin niet krijgt.

  Hij reageert het beste op mannen & bij vrouwen wisselt het erg. Bart is sterk, dus hier moet ook zeker rekening mee gehouden worden.

  Bart is een grote vriendelijke man die dol is op aandacht, wil wel graag knuffelen, maar vergeet soms even dat hij geen formaatje Chihuahua is. Hij kan zich tijdens het spelen goed zelf vermaken met bijvoorbeeld een flostouw.

  Het is een nog ietwat onzekere hond, die veel dingen spannend vindt de eerste keer. Hij herstelt zich snel, maar zal de eerste keer wat in elkaar duiken als hij iets nog spannend vindt. Met veel begeleiding zal hij leren dat het allemaal niet zo eng is.

  Bart reageert tot zover 'vriendelijk' op andere honden, maar snapt de hondentaal niet. Hij gaat door, wanneer een hond aangeeft hier geen zin in te hebben en heeft ook weinig respect voor de ruimte van een hond. Daarom plaatsen wij Bart niet bij een andere hond.

  Voor Bart zoeken we een rustig huishouden in een rustig buitengebied. Niet in een drukke stad / wijk. Een huishouden zonder kinderen en dieren. Iemand die ervaring heeft met het ras & duidelijk is. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en zijn trek kracht aan kan. Onze voorkeur gaat uit naar een man, aangezien hij hier het beste op reageert. Of eventueel een vrouw die weet hoe om te gaan met honden zoals Bart, die duidelijk en consequent is. Bart vindt het heerlijk om door de tuin heen te struinen en ligt ook graag buiten te zonnen.

  Zie jij je al met Bart lopen, trainen & begeleiden? Heb jij ervaring met het ras? En woon jij rustig zonder kinderen & huisdieren? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.


  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Leeftijd 14 juni 2021
  Aantal dagen in asiel 48 dagen
  Plaatsbaar vanaf 24 april 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op