Mowgli

Mowgli

 • Mannelijk
 • 6 mei 2021
 • Mowgli
 • Mowgli2
 • Mowgli3
 • Mowgli 3
1/4

Dit mannetje heet Mowgli, een Hollandse Herder van 1 jaar oud.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Mowgli is opgegroeid op een boerderij, helaas is hij hier weinig vanaf geweest en is zijn socialisatie periode helemaal overgeslagen. Gelukkig is Mowgli op het moment dat hij hier kwam gegroeid in zijn zelfvertrouwen en zijn liefde voor mensen. Mowgli is echt ontpopt tot een super lief ventje. Nu zien wij een echte jonge Mechelaar met veel energie die graag met je aan de slag gaat, grenzen zijn voor hem zeer belangrijk en deze moet hij dan ook echt nog leren. Hij houd van spelen en rennen op het veld maar knuffelen is echt zijn favoriete bezigheid.

  Door het te kort aan socialisatie is het belangrijk dat Mowgli bij zijn nieuwe baas hier mee aan de slag kan. Mowgli mag nog wel leren om echt hond te zijn en op zijn eigen beentjes te gaan staan want dat knuffelen is natuurlijk heerlijk maar hij moet ook zichzelf kunnen vermaken en zelf kunnen gaan ondernemen in zijn honden leventje.

  Mowgli is geen match met kinderen, deze zijn hem veel te druk en te onvoorspelbaar. Ook kan hij nog wel is lomp uit de hoek komen waardoor kinderen nog wel is omvergelopen kunnen worden door hem. Daarin tegen vind Mowgli andere honden wel heel erg leuk, wij denken dat hij zich misschien nog beter kan ontwikkelen met een andere hond. Hier kunnen wij Mowgli dan evt. aan koppelen.

  Wij zijn voor deze lieverd opzoek naar een baas die hem wil begeleiden in zijn ontdekkingstocht. Zonder kinderen en het liefst op een plek met genoeg ruimte en waar misschien een andere stabiele hond al aanwezig is om hem te helpen in zijn socialisatie.

  Heeft u interesse in Mowgli? Mail dan naar info.docenschede@dierenbescherming.nl met een beschrijving van jullie gezinssamenstelling, woonplek en waarom u denkt dat Mowgli zo goed bij u past.


  Kenmerken

  Dossiernummer 1129447
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 6 mei 2021
  Aantal dagen in asiel 102 dagen
  Plaatsbaar vanaf 25 maart 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Nee
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Mowgli

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.