Skadi

Skadi

 • 14 oktober 2015
 • Skadi2
 • Skadi1
 • 1852x1092 p1010822 61d04f44454e6
 • 1920x1132 p1010813 61d04f525bf23
 • 1536x905 p1010824 61d04f8f0f822
1/6
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  SKADI

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze honden! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de hond van uw keuze, of eventueel met een andere hond, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende hond, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

  Hierbij stellen wij Skadi aan u voor; Skadi is een kruising Duitse herder, Duitse dog en Doberman gesteriliseerde teef met het geboortejaar van 2015. Skadi is met pijn in het hart afgestaan door haar eigenaar.

  Skadi is een lieve en loyale hond voor bekende mensen, ze is in het begin altijd wat op haar hoede en kan wat kieskeurig zijn. Als je haar hart éénmaal hebt gestolen dan is ze ontzettend open, vrolijk en dol op aandacht.

  We merken heel erg dat Skadi altijd gewend is geweest om vreemde mensen op afstand te houden, ze is niet optimaal gesocialiseerd en is erg onzeker. Bij ons leert ze langzaam aan om te vertrouwen in haar verzorgers en dat ze niet iedereen altijd maar op afstand hoeft te houden. De wandelingen buiten vindt Skadi ontzettend spannend en ze wil wel uitvallen naar verkeer en mensen die zij als een bedreiging ziet. Met kalme sturing kan Skadi wel leren dat dit niet nodig is.

  Bij ons op de speelweide zien we een hele andere hond, ze is dol op spelen en komt graag bij je om aangehaald te worden of iets lekkers te halen. Skadi heeft wel het één en ander geleerd aan gehoorzaamheid en is graag met je bezig. Voor haar zou het fijn zijn als haar nieuwe verzorgers hiermee verder gaan zodat zij ook "haar" mensen kan leren vertrouwen.

  Skadi zoekt een plekje in een rustige omgeving met niet te veel prikkels. Een grote tuin of een omheind erf zouden fantastisch voor haar zijn. Skadi wordt niet bij kinderen of andere dieren geplaatst, zij is hier niet aan gewend.

  Wie biedt Skadi een fijn thuis?

  Kenmerken

  Dossiernummer 1125579
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 14 oktober 2015
  Aantal dagen in asiel 469 dagen
  Plaatsbaar vanaf 9 december 2021
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Valt uit naar andere honden
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Hartelijk dank voor uw interesse!

  Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier!

  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Aanvraagformulier honden

  Aanvraagformulier katten

  dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Skadi

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.