Rexie
Geplaatst

Rexie

 • 1 april 2012
 • 1728x1019 img 0897 61ea967ddd666
 • 1916x1130 img 0910 61ea9665d38bb
 • 1612x950 rexie 2 61ea9646bc24e
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Eén brok aan enthousiasme, dat is onze Rexie.

  Zodra je Rexie ontmoet is het alsof ze je al jaren kent. Vriendelijk naar iedereen die haar komt begroeten (groot of klein). Windt iedereen met gemak om haar poot met haar goed geacteerde, ingesleten Droopy-blik! Kan met andere honden (heeft samen geleefd met een klein soortgenootje) en is dol op spelen en heeft energie voor 10.

  Dit laatste is wel een punt van aandacht aangezien er onlangs artrose bij haar is geconstateerd. Het liefst zou ze de hele dag achter een bal aanrennen maar juist deze kortstondige/actieve/abrupte bewegingen zijn totaal niet bevorderlijk voor haar aandoening. U denkt waarschijnlijk, wat is dan wel mogelijk? Wel, we helpen u alvast op weg want we gaan niet bij de pakken neerzitten, dat komt tenslotte ook niet voor in het woordenboek van Rexie. We denken in mogelijkheden met u mee, zodat jullie samen goed beslagen ten ijs kunnen komen. Rust roest is in deze zeker niet van toepassing. De juiste beweging is van uiterst belang, zowel voor lichaam als geest maar wel aangepast/gedoseerd. Zo is het goed mogelijk om samen met haar te fietsen. Rustig opbouwen en in rustig tempo. Kleine wandelingen meerdere keren per dag, zwemmen is perfect en natuurlijk is het zowel voor baas als hond leuk om te gaan hersenwerken. Zo ziet u, artrose is een beperking maar betekend zeker niet het einde van de wereld.

  Buiten die beweging om heeft u er zeker een dagtaak aan om te knuffelen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen met een hond als Rexie aan uw zijde!

  Hoe Rexie zich alleen staande houdt thuis is voor ons onbekend. Houdt er dan ook rekening mee dat dit rustig opgebouwd dient te worden mochten er uitstapjes zonder Rexie gepland worden.

  Aangezien Rexie veelal geweldige eigenschappen op haar lijstje heeft staan, kan het niet missen dat ook zij snel uitvliegt en samen met u een geweldige nieuwe tijd tegemoet gaat!

  Naar wie is zij op zoek?

  • hij/zij die veelal bij huis zijn
  • hij/zij die consequent is en weerstand kan bieden aan de verleidingen die Rexie in huis heeft om toch over de bewegingsgrens te gaan
  • kinderen vanaf 6 jaar geen probleem
  • hij/zij die haar overladen met knuffels

  Bent u nieuwsgierig en wilt u iedere ochtend verwelkomt worden met een glimlach, laat dan van u horen.

  I.v.m. grote drukte:

  Graag alleen reageren via de mail, met uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie (dit kunt u vermelden bij toelichting). Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. Mocht u na 7 dagen geen reactie hebben ontvangen dan is de keuze helaas niet op u gevallen maar wensen wij u uiteraard wel succes met de verdere zoektocht.

  Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. Per hond bekijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen voor kennismaking. Deze kennismakingen dienen op kort tijdsbestek ingepland te worden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. Na een positieve kennismaking kunnen er verdere afspraken gemaakt worden.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 april 2012
  Aantal dagen in asiel 310 dagen
  Plaatsbaar vanaf 21 januari 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Rexie

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.