Vince

Vince

 • Mannelijk
 • 31 juli 2019
 • Vince 3
 • Foto 6
 • Vince 1
 • Vince 2
 • 960x566 vince 3 61458a83709e6
 • 960x566 vince 61458a7c063c5
 • Vince 5
 • Foto 1
 • Foto 7
 • Foto 4
1/11
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Hallo allemaal! Hebben jullie mijn foto’s al gezien? Knappe vent ben ik he!? Dat was in het begin wel anders hoor, toen ik hier binnenkwam. Toen was ik een mager scharminkeltje. Nu zit er tenminste wat spek op mijn botten en zijn mijn spieren wat gegroeid. Ik ben bijna 3 jaar. Ik zit hier al best een tijdje en eigenlijk snap ik niet waarom. Toch heb ik de tijd die ik hier ben goed besteed. We zijn namelijk lekker aan het trainen geslagen en ik ben pas met vlag en wimpel geslaagd. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en zou daarom eigenlijk graag samen met een nieuwe baas aan de slag gaan.

  Voorheen leefde ik als een avonturier en woonde ik samen met mijn baasje op verschillende plekken maar ik ben nu wel toe aan een vaste plek met een warm mandje. Zoals jullie zien ben ik een Rottweiler en zit het in mijn aard om te waken en beschermen, hier ben ik dan ook erg goed in.
  Ik hou niet zo van andere honden maar dat proberen te negeren was een groot deel van mijn opleiding. Het gaat al een stuk beter maar op mijn rapport staat nog steeds een magere 6. Dus daar kan ik nog wel een beetje bonus punten halen. Ze hebben mij uit voorzorg een korf aangeleerd en dat vind ik helemaal niet erg, het levert me namelijk veel lekkers op als ik die om krijg en ...... DAN GAAN WE LEKKER OP PAD!
  Een ander dingetje waar mijn verzorgers wel over mopperen is dat wanneer ik een beetje te enthousiast ben ik dan in die stomme lus lijn ga bijten, ik maak er dan een prachtig spelletje van en heb dan de grootste lol en kan er ook aardig wat geluiden bij maken! Dit zijn ze mij ook aan het leren om niet meer te doen, maar ik kan het af en toe niet laten, zeker als ik het bij verschillende mensen kan uitproberen. Als we naar buiten gaan en ik heb gewoon mijn halsband en lijn om dan doe ik dat natuurlijk niet. Dat zou raar zijn.
  Waar ik dus nu naar op zoek ben, is een thuis waar ik het enige dier ben met een baasje die ervaring heeft met mijn ras. Iemand die niet schrikt van mijn streken, sterk in zijn of haar schoenen staat en zin heeft om samen met mij een nieuw avontuur aan te gaan, ben jij diegene?
  Laat het dan dat mensenspul van hier weten zodat wij elkaar kunnen ontmoeten. Hieronder kan je lezen hoe dat moet:

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?
  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:
  · je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  · informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  · woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  · de werksituatie/werktijden
  · de ervaring met honden
  · de eventuele andere aanwezige huisdieren.
  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken. Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 31 juli 2019
  Aantal dagen in asiel 267 dagen
  Plaatsbaar vanaf 2 oktober 2021
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Vince

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.