Oreo

Oreo

 • Mannelijk
 • 29 december 2017
 • 6630 D954 A43 E 4431 98 BE A8221 AFD27 F8
 • 1919x1131 oreo 61a7db39977ba
 • C7 BFF819 8103 4112 AEA2 17894 B86 EF0 A
 • Oreo sjaal
 • Oreo zonnen
 • Oreo buiten
 • A742 C38 D AB99 4 D2 F 9 AD2 3 C9862370 DA6
1/8
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Hey! Ik ben Oreo. En net als bij het koekje zit het beste van binnen. Ik heb namelijk een hart van goud. Ik ben een Amerikaanse Pitbull Terrier van 4 jaar en ik ben vriendelijk, super enthousiast en leergierig. Nou klinkt dat allemaal super fantastisch en ik zie er natuurlijk ook prachtig uit dus dat je voor mij wilt kiezen, snap ik! Ik heb een hele horde aan fans onder de vrijwilligers, er zijn een aantal dames die echt helemaal gek op mij zijn dus wat dat betreft knuffels genoeg, maar ik ben toe aan een nieuwe start, een eigen baasje die voor mij door het vuur gaat. Ik beloof dat ik dat ook voor jou zal doen.

  Als ik thuis alleen moet blijven dan slaap ik het liefst in een bench, kan ik ook niet gaan kauwen op iets wat niet van mij is, maar als jij thuis bent dan kruip ik lekker tegen je aan. Omdat eerlijkheid het langst duurt moet ik bekennen dat ik het erg lastig vindt om speelgoed en kluifjes los te laten. Dus wanneer je dat een beetje wil opruimen met mij in de buurt en mij kluifjes geeft die ik in 1x op kan eten moet dat wel op te lossen zijn. Niet alle koekjes kan ik eten, want van sommige koekjes krijg ik gekke plekjes maar daar kunnen ze hier alles over vertellen.
  Verder vind ik andere honden en katten ook niet zoveel aan dus daar doe je mij binnen en buiten niet zoveel plezier mee. Hierdoor loop ik buiten dus ook nooit los. Bij kinderen blijf ik liever ook een beetje uit de buurt met die plakkerige handjes die mij dan overal willen aanraken. En ik lijk een stoere kerel, maar ik vind sommige mannen best een beetje spannend dus die vertrouw ik niet direct.
  Ik krijg hier lekker vers vlees en dat moet ik blijven eten wanneer ik bij jou kom wonen. Bij ander voer kreeg ik namelijk ontzettend veel jeuk
  Vind jij het leuk om er samen met mij wat van te maken, dan zijn wij misschien wel een match Made in Heaven. Ik beloof jou dat ik dan jouw beste vriend word.

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?
  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:
  · je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  · informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  · woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  · de werksituatie/werktijden
  · de ervaring met honden
  · de eventuele andere aanwezige huisdieren.
  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 29 december 2017
  Aantal dagen in asiel 207 dagen
  Plaatsbaar vanaf 1 december 2021
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Oreo

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.