Tony

Tony

 • Mannelijk
 • 2 oktober 2015
 • Tony Pootje
 • Tony gras
 • Tony 1
 • Tony neus
 • Tony Pitbull 2
1/6
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Hoi allemaal! Ik ben Tony van 6 jaar en zoals je al had gezien ben ik een behoorlijk knappe verschijning. Een Amerikaanse pitbull terriër, maar ik ben gewoon geboren in Nederland hoor. Ik ben op zoek naar nieuwe baasjes waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen. Alle vrijwilligers zijn gek op mij, dat komt natuurlijk omdat ik zo’n knuffelkont ben. Ze zeggen dat ik superleuk ben en graag opdrachtjes uitvoer.

  Ik ben een actieve hond en heerlijke lange wandelingen staan wel op mijn verlanglijstje. Lekker samen er op uit om vervolgens thuis op mijn kussen neer te ploffen. Ik kan goed alleen thuis blijven, maar ik vind het uiteraard gezellig als je er bent!

  Ik ben door mijn baasje hier in de opvang afgestaan, omdat ik onrustig werd van de drukte thuis van het samengestelde gezin waarin ik woonde. Ik ervaarde best wel wat stress en door de spanningen en drukte kon ik wel eens grommen naar het jongste kindje in huis als ze mij wilde aaien. Mijn baasjes dachten dat het daarom misschien wel beter is als er een huishouden wordt gezocht waar het niet zo druk is en geen kinderen onder de 12.

  Ik ben niet zo fan van soortgenoten maar op het asiel kunnen ze mij makkelijk afleiden en dus ik maak me niet zo druk. Ohja, wat wel handig is om te weten, als ik een (voet)bal heb, dan is die van mij en krijgt niemand anders die... Nu zeggen ze hier dat ik daarom geen bal meer mag, dat is wel jammer maar misschien ook wel mijn eigen schuld.

  Zie jij het wel zitten om voor mij te zorgen? Dan kom ik graag met je in contact en wie weet kunnen mijn verzorgers wel binnenkort een kennismaking inplannen.

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?
  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:
  · je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  · informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  · woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  · de werksituatie/werktijden
  · de ervaring met honden
  · de eventuele andere aanwezige huisdieren.
  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1128205
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 2 oktober 2015
  Aantal dagen in asiel 134 dagen
  Plaatsbaar vanaf 11 februari 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Tony

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.