Grace
Gereserveerd

Grace

 • 17 januari 2020
 • Grace 1
 • Grace 3
 • Grace 2
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Ik wil u voorstellen aan onze knapperd Grace.

  Grace wordt geschat rond de 3 jaar. Ze is weggehaald bij haar vorige eigenaar, omdat ze daar niet goed verzorgd werd en daarom helaas geen huiselijk leven gewend is. Houd er rekening mee dat ze veel basis dingen nog moet leren net als bij een jonge pup.

  De wereld vind ze nog wat spannend, maar is erg nieuwsgierig en vind het leuk om de wereld op haar manier te ontdekken. Grace is een echte mensen en honden vriendin. Even snuffelen en al snel is ze je vriendinnetje.

  Voor Grace zijn wij opzoek naar een fijn huisje, waar ze in eerste instantie nog niet zo veel alleen hoeft te zijn. Een plekje waar tijd en geduld in haar wordt gestopt, aangezien zij dit nodig heeft. Ook zou Grace een tuin erg fijn vinden om lekker in te rennen.

  Let op! Grace is plaatsbaar vanaf 6 juni.

  ------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde. Is de keuze op u gevallen, dan bellen wij u met een 088 nummer. Houdt uw telefoon in de gaten!

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor interesseformulier

  Kenmerken

  Dossiernummer 1148363
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 17 januari 2020
  Plaatsbaar vanaf 6 juni 2023
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Kan alleen thuisblijven Nee, Vergt training
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Nee, wel te leren
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Grace

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.