Siebe
Gereserveerd

Siebe

 • 1 mei 2021
 • Siebe 1
 • Siebe 2
 • Siebe 3
1/3

Blijhoofdje wil graag verhuizen!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met Siebe, een Engelse Springer Spaniël met de geschatte leeftijd van 2 jaar oud.

  Siebe heeft een slechte start van zijn leventje gehad. Dit maakt dat hij af en toe nog wat dingetjes spannend vindt en nog niet helemaal zindelijk is.

  Zowel honden vriend als mensen vriend, dat is deze jongen helemaal. Nieuwe mensen kan hij soms wat spannend vinden, maar binnen 2 seconden is hij je beste maatje. Honden loopt hij zo op af en begroet deze druk, maar vriendelijk.

  Siebe is dan wel een volwassen hond, maar hou er rekening mee dat je eigenlijk een pup van 8 weken in huis haalt, die echt nog wel het een en ander moet leren. Maar hij is ontzettend mensgericht, dus dat komt vast helemaal goed.

  Voor Siebe zijn we op zoek naar een gezellig huishouden, waar hij in eerste instantie nog niet zo veel alleen hoeft te zijn. Waar er tijd is om hem rustig te begeleiden in zijn socialisatie. Een tuin voor Siebe zou fijn zijn, mocht hij het buiten aan de riem soms nog wat te spannend vinden om te ontlasten.

  -----------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde. Is de keuze op u gevallen, dan bellen wij u met een 088 nummer. Houdt uw telefoon in de gaten!

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1148004
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 mei 2021
  Plaatsbaar vanaf 19 mei 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Nee, Vergt training.
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Nee, wel te leren
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Siebe

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.