Sinas

Sinas

 • 1 mei 2021
 • Sinas 3
 • Sinas 1
 • Sinas 2
1/3

Knuffelkont op zoek naar knuffelhuis.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maakt u kennis met onze Sinas, een Engelse Springer Spaniël met de geschatte leeftijd van 2 jaar oud.

  De start van Sinas zijn leven is niet optimaal geweest. De socialisatie heeft behoorlijk te wensen over gelaten. Sinas vindt het inmiddels heerlijk om te gaan wandelen, iets wat hij voordat hij hier kwam niet eens kende.

  Mensen zijn af en toe nog wat spannend, maar als hij je eenmaal kent is het een grote knuffelbeer. Honden wordt hij ook enthousiast van, maar puntje bij paaltje beslist hij pas of hij de andere hond echt leuk vindt of dat het tegenvalt.

  Sinas moet eigenlijk alles nog leren. U moet zich voorstellen dat u een 8 weken oude pup in huis haalt, met een volwassen leeftijd. Zindelijkheid gaat al de goede kant op, maar mag zeker nog verder mee getraind worden. Alleen thuisblijven zal hij ook niet gelijk kunnen.

  Voor Sinas zijn wij op zoek naar een huisje waar hij niet gelijk al te veel alleen hoeft te zijn. Bij mensen die weten hoe je bezig moet gaan met de socialisatie. Een tuin is een must, want Sinas kan het soms nog net iets te spannend vinden om buiten aan de riem te ontlasten.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde. Is de keuze op u gevallen, dan bellen wij u met een 088 nummer. Houdt uw telefoon in de gaten!

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1147996
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 mei 2021
  Plaatsbaar vanaf 19 mei 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Nee, Vergt training.
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Nee, wel te leren
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Sinas

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.