Doerak

Doerak

 • 27 februari 2016
 • IMG 0842
 • IMG 0838
1/2

Lieve man!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hoi mijn naam is Doerak maar ik doe mijn naam geen eer aan hoor want ik ben echt een zachtaardige man. Ik ben een kruising Friese Stabij met Heidewachtelman ofwel een Stabijna van 7 jaar oud.

  Ik ben een vriendelijke en lieve man naar mensen. Ook kinderen ben ik gewend in huis. Als ze niet te druk zijn zou ik hier best mee samen kunnen wonen. Ik ben echt gek op knuffelen en ben graag bij mijn baasjes.

  Met andere honden kan ik ook prima overweg, samenwonen met een hond ben ik ook gewend en dit is geen probleem voor mij. Ik ben wel soms wat mopperig naar drukke honden. Echt spelen met honden doe ik soms en verder ben ik lekker aan het snuffelen met mijn goede neus! Loslopen kan ik helaas niet zonder omheining; mijn jachtinstinct is hier te groot voor. Maar aan de riem loop ik heel netjes mee hoor. Soms kan ik het een beetje spannend vinden als er veel prikkels buiten zijn als u dit goed begeleid zal dit helemaal goed komen!

  Wel ben ik gewend om met katten te wonen en hier was ik lief voor. Een huis met katten is mogelijk als ze honden gewend zijn en dus niet bang zijn en u dit goed begeleid. Alleen thuis blijven kon ik ook voor een paar uurtjes maar een bench is voor mij geen optie, doodeng die dingen! Door alle wisselingen zal dit wel rustig opgebouwd moeten kunnen worden. Het zou daarom fijn zijn als u mij even de tijd geeft zodat ik eerst kan wennen.

  Ik zoek mensen die tijd hebben voor mij en graag samen op pad willen. Lekker wandelen, spelen en knuffelen! Zoekt u een echte vriend voor het leven? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 27 februari 2016
  Plaatsbaar vanaf 25 mei 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee, wel te leren
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons alleen op afspraak bezoeken.

  dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Doerak

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.