Nina

Nina

 • 10 april 2021
 • Nina 1
 • Nina 2
 • Nina 3
1/3

Knappe dame op zoek naar stevig in de schoenen staande baas.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met Nina, een grote kruising teef van bijna 2 jaar oud.

  Van Nina is afstand gedaan, omdat ze helaas niet kon blijven wonen bij de mensen die haar opvingen. Vandaar dat wij op zoek mogen naar een nieuw verblijf voor haar.

  We hebben Nina hier leren kennen als een mensenhond. De nabijheid van de mens is iets waar Nina erg naar snakt. Alleen blijven vindt Nina dan ook niet leuk, ze blijft het liefst de hele dag bij haar mensenmaatjes. Nina's gedrag aan de lijn is prima, ze trekt niet al te hard en luistert goed.

  Nina is gek op speeltjes. Knuffeltjes, flostouwen, balletjes, alles is helemaal leuk. Wanneer ze omringt is door haar speeltjes, is ze de gelukkigste hond op aarde. Als energie uitlaatklep vindt ze het dan ook heerlijk om over ons speelveld te rennen met een speeltje in haar bekkie.

  Voor Nina zijn wij op zoek naar een huisje waar ze het enige huisdier mag zijn. Een plek met een lekkere tuin, waar ze heerlijk in kan spelen. Bij mensen die recreatief met haar bezig willen en met haar uitvalgedrag aan de slag willen. Een plekje waar ze niet te veel alleen hoeft te zijn, maar waar ze ook met dit trainingspunt bezig willen. Jonge kinderen zien wij niet in Nina's ideaalplaatje, maar kinderen vanaf een jaar of 14 zou wellicht wel kunnen.

  ---------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1145522
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 10 april 2021
  Plaatsbaar vanaf 27 maart 2023
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Nee
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Valt uit naar andere honden
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Nina

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.