Spike

Spike

 • 28 januari 2019
 • Spike1
 • Spike2
 • Spike3
 • Spike4
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met onze leuke Spike! Deze bordercollie kruising van vier jaar oud zoekt een fijn, maar vooral rustig thuis en een ervaren baas die hem goed kan lezen. Een geduldige baas ook, want er zal wat tijd overheen gaan voordat Spike je vertrouwt. Hij moet namelijk erg wennen aan vreemde mensen en dat betekent dat je na een eerste kennismaking nog diverse keren bij ons moet langskomen om een goede band met Spike op te bouwen. Die band is extra belangrijk omdat Spike een nerveuze en gevoelige jongen is die niet altijd goed kan omgaan met spanning. Heb je die vertrouwensband met Spike en kun je hem goed lezen, dan is hij op de momenten dat de spanning hem te veel wordt, goed te leiden en te corrigeren. Daarnaast heb je dan aan Spike ook een hele fijne en lieve huisgenoot waar je heerlijke wandelingen mee kunt maken (fijn, want Spike is momenteel nog iets te zwaar), gezellig mee kunt spelen en die zelfs een frisse duik in het water kan waarderen. Spike is een trouwe hond die graag voor zijn baas wil werken en zeker de liefhebbers van bordercollies kunnen beamen dat dit geweldige honden zijn!
  Aan de lijn kan Spike soms trekken, maar hij is goed te corrigeren. De commando's beheerst hij prima en ook een ritje in de auto vindt Spike geen probleem. Dat geldt, na gewenning, ook voor het alleen thuis blijven. Dat thuis moet een rustige plek zijn die Spike niet hoeft te delen met kinderen en andere huisdieren, hoewel een stabiele teef wel goed bij Spike zou passen, en daarnaast is natuurlijk die ervaren en geduldige baas enorm belangrijk. Heb je de gewenste ervaring en zie je ernaar uit om kennis te maken met Spike? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse kenbaar maakt en je ontvangt van ons een vragenformulier. Aan de hand van de informatie uit dit formulier kijken we of er mogelijk een match is tussen jou en Spike!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 28 januari 2019
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Alleen bij vrouwtjes
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  info@dierenstee.nl

Deel profiel van Spike

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.