Romy
Nieuw in het asiel

Romy

 • 20230315162502 IMG 1735
 • 20230315162302 IMG 1705
 • 20230315162433 IMG 1720
1/3

Verlegen meisje zoekt veilige haven

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit verlegen en onzekere dametje is Romy zij komt uit een situatie waarin er niet goed voor haar gezorgd is, waardoor zij veel dingen die voor ons als normaal gezien worden erg spannend vindt. Ook wandelen aan een riempje is voor haar nog erg lastig, met andere honden gaat Romy goed zowel reu als teef van haar eigen formaat. Hier in de opvang zit zij dan ook samen met haar maatje Bassie zij trekken veel met elkaar op, Romy is op dit moment kort getrimd wel heeft dit zeker training nodig zodat zij een goede ervaring hiermee krijgt. Ook contact maken met mensen is voor haar iets erg spannends daarom zijn we voor haar opzoek naar een huisje zonder kleine kinderen.

  Een fijne plek met een ander klein sociaal hondje of misschien wel met Bassie is wel aan te raden zodat zij daarvan kan zien en leren dat mensen best wel leuke en lieve wezens zijn.

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het intresseformulier!

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Aantal dagen in asiel 13 dagen
  Plaatsbaar vanaf 18 maart 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn In training
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte tot 30 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Romy

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.