Nova
Nieuw in het asiel

Nova

 • 25 oktober 2019
 • Nova g 1
 • Nova g
1/2

Knappe herder Nova

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze knappe dame is Nova, een Duitse herder van 3,5 jaartjes jong.

  Over haar achtergrond weten we niet zo heel erg veel, wel weten we wat we haar willen bieden in de toekomst. Een stabiel huisje met mensen die haar begrijpen.

  Wat we hier van Nova zien is dat het een echte drukte maker is en dat ze graag wat met en voor je wil doen. Nova is naar ons als mensen een echte lieverd en alle vrijwilligers kunnen goed met haar overweg. Ze vind het heerlijk om samen met jou te wandelen en te spelen. Het is erg fijn als haar nieuwe baasjes genoeg tijd met haar samen kunnen doorbrengen.

  Andere dieren vindt Nova niet leuk, hier kan zo ook absoluut niet mee, het is dus erg belangrijk dat er in haar nieuwe huisje geen andere honden of katten aanwezig zijn. Nova vinden we ook geen goeie combinatie met kinderen. Het zou dus erg fijn zijn dat haar toekomstige huisje bestaat uit een plekje met 1 of 2 volwassen baasjes.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Interesse formulier


  Kenmerken

  Dossiernummer 1144486
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 25 oktober 2019
  Aantal dagen in asiel 33 dagen
  Plaatsbaar vanaf 18 maart 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Onbekend
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Nova

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.