Saar
Gereserveerd

Saar

 • 30 november 2015
 • B76 F600 F B408 42 FB 8 E57 66 C753 D178 E8
 • C9 C21236 3333 4955 AF56 7 DBB4 B189 E7 B
1/2

Lieve dame zoekt plek

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hoi mijn naam is Saar en ik ben een kruising Labrador Retriever van 8 jaar oud. Ik kwam oorspronkelijk uit een schuur met een groep honden, ik ben geplaatst geweest alleen is er geen klik met de aanwezige man in huis.

  Ik ben een vriendelijke en aanhankelijke dame en vooral gek op vrouwen. Ik wil super graag maar ben in het begin echt verlegen maar als ik gewend ben dan ben ik vrolijk en aanhankelijk. Mijn bazin kan alles met mij en ik vertrouw haar helemaal. Ik zoek een nieuw huis waar ik volledig op mijn nieuwe baas kan bouwen. Ik ben vriendelijk naar kinderen maar die hele kleintjes vind ik wel een beetje spannend... Een huis zonder kinderen is wel wat ik nodig heb, rust en veiligheid is erg belangrijk voor mij.

  Met andere honden kan ik het goed vinden, samenwonen met een andere hond is ook geen probleem. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een huishouden waar een andere stabiele hond verblijft, hier heb ik namelijk veel steun aan. Ik loop nu netjes aan de riem als ik je vertrouw en ook kan ik loslopen. Dit zal pas weer kunnen als wij een goede band hebben opgebouwd.

  Alleen thuis blijven heb ik ook geleerd en dit kan ik al voor een ochtend dan ben ik rustig, geen sloper en ook geen blaffer. Ik wacht netjes tot je weer thuis bent en ben ook netjes zindelijk. Ik heb verder veel tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en zoek dus ook een baas die mij die tijd geeft. Daarnaast een huis in een rustige omgeving.

  Ik ben natuurlijk een oudere dame en met de leeftijd komen natuurlijk ook wat mankementjes, ik krijg nu dagelijks pijnstilling omdat ik wat last had van mijn gewrichten. Ik kom uit een grote schuur waar niet gekeken was naar de medische aspecten. Mijn rug en heupen zijn daarom niet perfect, dankzij de pijnstilling kan ik nog een fijne pijnvrije tijd hebben.

  Ik verblijf in een pleeggezin en ben daarom dus niet zomaar te bezoeken, heeft u interesse dan ontvangen mijn verzorgers graag een mail met uw situatie en telefoonnummer! Ik hoop dat iemand mij ziet zitten en voor mij wil gaan.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 30 november 2015
  Plaatsbaar vanaf 17 maart 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja, goed begeleiden
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons alleen op afspraak bezoeken.

  dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Saar

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.