Tyler
Geplaatst

Tyler

 • 1 februari 2022
 • 65358 EFA C780 4583 88 E1 E8 BF3 E541 A7 A
 • 18328 B53 43 AF 4688 A897 AC7 D05 E5 B7 D9
 • 22647 B71 478 C 4 C97 A8 C4 3 D5245665930
1/3

Voorzichtige man

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo ik ben Tyler, een Engelse Springer Spaniel man van net 1 jaar oud. Ik ben weggehaald bij mijn vorige eigenaar omdat ik niet goed verzorgd werd en ik ben helaas geen huiselijk leven gewend.

  Ik ben een voorzichtige maar vriendelijke man en gek op aandacht. Als je even de tijd neemt vind ik die kriebels echt heerlijk en kom ik het liefst op schoot liggen. Ik zoek een baasje die mij de tijd geeft en vooral geduld heeft zodat ik kan wennen en het vertrouwen krijg in mijn nieuwe baas en huis. Kinderen ben ik niet gewend en deze lijken mij echt wel iets te druk. Zijn ze wat ouder en lief voor honden dan kunnen wij hierover altijd in overleg.

  Met andere honden kan ik prima overweg en vermaak mij dan ook prima op het speelveld. Een huis waar nog een hond woont lijkt mij heel erg fijn. Loslopen kan ik op dit moment niet omdat ik echt nog moet wennen. Ik loop netjes mee aan de riem al ga ik soms nog alle kanten op haha, maar als er veel prikkels buiten zijn kan ik dit nog wel iets spannend vinden.

  Met katten zou ik samen kunnen wonen, ik ben ze alleen niet gewend maar ik reageer hier in het asiel prima op ze. Ik ben niet gewend om alleen thuis te blijven dus zoek ik een plek waar dit rustig opgebouwd kan worden. Omdat ik nog nooit in een huis geweest ben zal ik nog niet volledig zindelijk zijn, dit is echt een kwestie van geduld en aanleren.

  Doordat ik alles nog best spannend vind heb ik nog geen echte hobby's maar die hoop ik samen met u te ontdekken. Ik heb echt veel te bieden en ik hoop dat u mij de tijd gunt hiervoor. Ik ben het toch waard?

  Ik hoor graag van u. Bij interesse kunt u dit aangeven per mail naar dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl
  Vermeld dan uw huis en gezinssituatie, andere dieren, of het alleen thuis blijven opgebouwd kan worden, wanneer u in de gelegenheid bent om langs te komen en uw telefoonnummer. Let op wij houden een hond niet langer als 2 dagen vast voor een kennismaking.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 februari 2022
  Plaatsbaar vanaf 17 maart 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend, rustig opbouwen
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren, nog leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee, wel te leren
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons alleen op afspraak bezoeken.

  dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Tyler

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.