Enid
Geplaatst

Enid

 • 1 mei 2022
 • C3 E6 B502 27 DC 44 CD 8716 26 DBBA70 A083
 • 109 F8753 28 AC 4674 9312 6 CE614 EED418
1/2

Puber power!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo ik ben Enid, een kruising van vermoedelijk Golden en Labrador Retriever van 10 maanden oud. Ik ben weggehaald bij mijn vorige eigenaar omdat ik niet goed verzorgd werd en ik ben helaas geen huiselijk leven gewend.

  Ik ben een enthousiaste en blije meid en gek op aandacht. Ik ben lekker druk en onbehouwen en zoek mensen die dit gedrag in goede banen kunnen leiden. Ik zoek ondanks mijn open karakter een baasje die mij de tijd geeft en vooral geduld heeft zodat ik kan wennen in mijn nieuwe huis en omgeving. Kinderen ben ik niet gewend en dit lijkt mij echt geen probleem. Wel moeten ze tegen een onopgevoede drukke en lompe puber kunnen.

  Met andere honden kan ik prima overweg en vermaak mij dan ook prima op het speelveld. Wel ben ik erg overheersend en heb weinig respect voor grenzen, dit is echt iets wat wij samen moeten gaan leren. Een huis waar nog een hond woont lijkt mij prima als het een hele stabiele grotere hond is. Loslopen kan ik op dit moment niet omdat ik echt nog moet wennen. Het lopen aan de riem gaat best oké al zeg ik het zelf wel ga ik alle kanten op af en toe.

  Ik ben niet gewend om alleen thuis te blijven dus zoek ik een plek waar dit rustig opgebouwd kan worden. Omdat ik nog nooit in een huis geweest ben zal ik nog niet volledig zindelijk zijn, dit is echt een kwestie van geduld en aanleren.

  Doordat ik nog geen huis heb meegemaakt heb ik nog geen echte hobby's maar die hoop ik samen met u te ontdekken. Ik ben wel actief, druk en lomp en zoek een baas die rust uitstraalt, regels heeft en duidelijkheid is. Ik heb echt veel te bieden en ik hoop dat u mij de tijd gunt hiervoor. Ik ben het toch waard?

  Ik hoor graag van u. Bij interesse kunt u dit aangeven per mail naar dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl
  Vermeld dan uw huis en gezinssituatie, andere dieren, of het alleen thuis blijven opgebouwd kan worden, wanneer u in de gelegenheid bent om langs te komen en uw telefoonnummer. Let op wij houden een hond niet langer als 2 dagen vast voor een kennismaking.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 mei 2022
  Plaatsbaar vanaf 22 maart 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend, rustig opbouwen
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren, nog leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee, wel te leren
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons alleen op afspraak bezoeken.

  dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Enid

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.