Nox
In het zonnetje

Nox

 • 28 januari 2022
 • Nox 1
 • Nox 3
1/2

TOETTOET, BOING BOING. Drukke Nox zoekt een huis.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  HALLLO, ik ben Nox, een Amerikaanse Stafford van iets meer dan 1 jaar oud.

  Ik ben weer terug in het asiel gekomen, omdat ik mijn enthousiasme moeilijk in bedwang kan houden. Ik bedoel het goed, maar ik kan me wel voorstellen dat dit soms erg lastig is. Door mijn enthousiasme vind ik het moeilijk mij te focussen op waar we mee bezig zijn (trainen of wandelen).

  Als ik mezelf mag omschrijven dan ben ik lief, enthousiast, gezellig en een echte knuffel kont. Ik heb echt nog wel wat dingetjes te leren, maar doordat ik een korte concentratieboog heb gaat het allemaal wat langzamer. Ik wil wel heel graag leren en luisteren, maar soms lukt het gewoon even niet. Wat je er voor terug krijgt, voor jouw lange concentratievermogen? Veel liefde, kusjes, knuffels en uiteindelijk natuurlijk een goed afgerichte hond. Het belangrijk dat je consequent bent, want ik moet natuurlijk niet doordraven in mijn blijheid.. ik kan soms wel een beetje te worden.

  Wat voor een huisje zoek ik? Een huisje met een tuin zou ik fantastisch vinden. Kinderen passen niet zo goed bij mij, door mijn enthousiasme beuk ik ze denk ik zo omver. Ik kan goed met andere honden en katten overweg, dus eigenlijk ben ik op dat gebied best wel makkelijk. Echter zou ik er denk ik niet graag mee samenwonen. Een rustig huishouden past mij het beste. Het zou erg fijn zijn als mijn nieuwe baasje(s) wel ervaring hebben met mijn ras en mijn gestuiter. Mensen, die tijd en moeite in mij willen steken om van mij een gehoorzame huishond te maken!

  --------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Interesse formulier

  Kenmerken

  Dossiernummer 1142142
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 28 januari 2022
  Plaatsbaar vanaf 5 maart 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onder voorwaarden, Samenleven liever niet, maar buiten spelen vind ik leuk!
  Kan bij katten Onder voorwaarden, Bij goede introductie.
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Nox

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.