Jaros
In het zonnetje

Jaros

 • 15 mei 2012
 • 3 E6 A8975
 • 3 E6 A8944
 • 3 E6 A8984
 • 3 E6 A8971
1/4

Vriendelijke heer staat springend in het leven!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze kalme uitstraling hoort bij Jaros. Een Spaanse bastaardhond die een aantal jaren geleden naar Nederland is gekomen. Jaros heeft in zijn jongere jaren al heel wat eigenaren gehad. Gelukkig heeft hij de afgelopen 8 jaar een stabiel leven kunnen leiden bij een ouder echtpaar. Helaas heeft meneer een aantal weken terug afstand moeten doen van Jaros. Meneer is weduwnaar geworden en daarbij ook moeten verhuizen. Jaros kon helaas niet mee verhuizen, vandaar dat hij besloten heeft om voor Jaros een nieuw thuis te zoeken.

  Als Jaros je niet kent, kijkt hij even de kat uit de boom. Wanneer je hem rustig begroet, ben je al snel vrienden met hem. Hij wordt soms zo enthousiast dat hij bijna over je heen springt. Hij blijft in de lucht springen totdat je contact met hem maakt. Verder is hij in de omgang enorm zachtaardig. Als hij eenmaal zijn plekje gevonden heeft, is het een knuffelkont.

  Jaros houdt enorm van wandelen. Hij vindt het heerlijk om nog flinke stukken mee te gaan. Aan het begin van de wandeling trekt hij aan de lijn maar dit gaat redelijk snel over. Voor harde geluiden (vuurwerk of onweer) is Jaros enorm bang. Hij raakt in blinde paniek en wil zo snel mogelijk weg. Jaros heeft bij ons daarom een anti-ontsnappingstuig.

  Voor Jaros zijn wij op zoek naar een plek waar hij nog vol mag genieten van zijn leven. Zoals wij Jaros nu zien, is hij nog lang niet van plan om afscheid te nemen. Een huis met tuin zou Jaros enorm waarderen omdat hij het fijn vindt om buiten te zijn. Omdat Jaros zo hoog kan springen, is een goede omheining wel belangrijk.

  Wil je kennis komen maken met Jaros? Stuur dan een mail met informatie over je gezinssituatie en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl

  Kenmerken

  Dossiernummer 16232
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 15 mei 2012
  Aantal dagen in asiel 70 dagen
  Plaatsbaar vanaf 16 februari 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja, maar heeft last van wagenziekte
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  In het dierentehuis plannen we alleen op afspraak bezoek in.

  info@dierentehuisdenbosch.nl

Deel profiel van Jaros

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.