Frost

Frost

 • 9 januari 2020
 • Frost5
 • Frost6
 • Frost7
 • Frost8
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze lieve en vrolijke snoet is van de drie jaar oude Frost en we stellen hem heel graag aan je voor! Frost is een kruising met een berghond en dan kun je wel raden dat hij niet bepaald een kleine kerel is... Met Frost haal je dus 'veel hond' in huis, maar ook veel liefde! Want lief is Frost zeker! Hij is een enorme knuffelbeer en er zit geen greintje kwaad in deze vrolijke frans die je enthousiast begroet, ook als je voor de eerste keer met hem kennismaakt. Je kunt je dan ook bijna niet voorstellen dat deze flinke kerel, die vrij zeker overkomt, van de meest vreemde dingen schrikt en bang is. Frost is nog een beetje wereldvreemd en dat komt omdat hij eigenlijk onvoldoende is gesocialiseerd. Er is nauwelijks met hem getraind, iets waar wij uiteraard mee volop mee bezig zijn. In de opvang maken we Frost nu vertrouwd met dingen die hij eng vindt en dat kan van alles zijn, van een bureaustoel tot een ventilator. Daarnaast trainen we het netjes meelopen aan de lijn want Frost kan flink trekken, zeker als hij een soortgenoot tegenkomt. Gelukkig boekt Frost al enorm veel vooruitgang, maar zijn nieuwe baas moet zich wel realiseren dat er nog tijd gaat zitten in het trainen van Frost. Niet alleen als het gaat om het contact met andere honden, maar ook het verder vertrouwd maken met zaken die voor ons normaal zijn, maar waar Frost van kan schrikken.
  Frost kan een paar uur alleen thuisblijven en hij kan mee in de auto, maar dat vindt hij wel spannend. Er zijn dus een aantal aandachtspunten voor de nieuwe baas van Frost en we zoeken dan ook echt een ervaren en consequent persoon, maar wie tijd en aandacht in Frost steekt, krijgt daar een geweldig maatje voor terug!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 9 januari 2020
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onder voorwaarden, Reageert wisselend
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja, Wel spannend
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  info@dierenstee.nl

Deel profiel van Frost

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.