Ayla
In het zonnetje

Ayla

 • 5 januari 2020
 • Ayla 30 01 kop
 • Ayla 30 01 heel
1/2

Knuffelbeer die een baas zoekt om lekker mee te wandelen.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit mooie kopje behoord tot Ayla. Ayla is bij ons binnengebracht na het overlijden van haar oude baasje. Ayla is een teefje van 3 jaar oud.

  Ayla is een fitte jonge hond die graag wandelt. Maar ook lekker wilt knuffelen. Ze vind het heerlijk om lekker buiten te rennen en met een balletje te spelen. Lange wandelingen passen goed bij haar. Met andere honden kan Ayla wel eens wisselend zijn. Maar tijdens het wandelen reageert ze er niet op en loopt ze er lekker langs. Zodra een hond naar haar toe komt, kan ze nog wel een een reactie geven. Daarom wordt ze niet bij andere honden geplaatst. Ook andere huisdieren gaat hem niet worden voor haar.

  Ayla loopt goed mee aan de lijn, maar als ze wilt is ze wel sterk. Zeker op het begin van de wandeling is ze nog erg onrustig en wilt ze veel trekken. Eenmaal rustig, loopt ze perfect langs je mee. Als Ayla enthousiast is gaat ze lekker springen, hierdoor kan ze nog wel eens lomp door de bocht komen. Om deze reden plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Zij zou hen onbedoeld pijn kunnen doen.

  Bij Ayla is er slijtage in haar gewrichten geconstateerd. Voor nu heeft ze er weinig last van maar in de toekomst is ondersteuning voor haar gewrichten noodzakelijk. Omdat Ayla het heerlijk vindt om buiten te zijn, plaatsen wij haar bij voorkeur in een huis met tuin.

  Voor deze lieve dame zoeken we een huishouden waar ze lekker geknuffeld kan worden en wandelingen kan maken. Waar ze compleet kan genieten van de aandacht zonder andere huisdieren.

  Denk jij dat je dat haar kan bieden. Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 5 januari 2020
  Aantal dagen in asiel 77 dagen
  Plaatsbaar vanaf 1 februari 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  In het dierentehuis plannen we alleen op afspraak bezoek in.

  info@dierentehuisdenbosch.nl

Deel profiel van Ayla

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.