Taco Bell

Taco Bell

 • 6 maart 2015
 • Taco bell
 • Image00070
 • Jack foto2
 • Image00008
 • Foto Jack2
 • Image00004
 • Image00001
1/7

Every day is taco day!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Mijn naam is Taco Bell, zo hebben ze mij hier genoemd. Toen ik hier kwam was ik meer een dikke burrito maar inmiddels ben ik afgevallen en zit ik heerlijk in m'n velletje. Mijn start als pup begon niet goed, ik zat de hele dag in een bench en ik mocht 3 keer per dag even snel eruit om in de tuin mijn behoefte te doen. Ik werd afgestaan en ik kwam in het asiel terecht, met een oogtrauma... Ik zal maar niet vertellen hoe dat gebeurd is. Toen ik in het asiel zat kwam ik bij mijn gastheer terecht dat zou tijdelijk zijn maar ben daar niet meer weggegaan tot een paar maanden geleden. Mijn gastheer kan niet meer voor mij zorgen, hoe graag hij dat ook wilt. Hij is ziek en hoewel ik niet van zijn zijde afweek moet hij met veel verdriet afstand van mij doen. Maar hij gunt mij een beter leven en dat vind ik zo mooi van hem!

  Gelukkig heeft hij wel veel over mij kunnen vertellen, zo ben ik niet bang voor vuurwerk of onweer, sterker nog ik hou wel van een lichtshowtje! Waar hou ik niet van? Andere honden die moet ik niet en dat laat ik wel merken. Egels en mollen wil ik wel in mijn bekkie hebben, ik graaf ze graag voor je op maar dat vinden ze hier weer zielig. Een balletje is alleen van mij, die geef ik niet meer af en maak ik binnen een paar tellen kapot. Ik heb bij mijn gastheer nooit gesloopt en ik ben hartstikke zindelijk. Autorijden vind ik helemaal leuk, misschien kunnen we samen een taco'tje scoren??? Ik kan namelijk heel netjes wachten totdat jij mij een heel klein stukje geeft want ik ben natuurlijk op dieet, hahaha.

  Ik zoek een ervaren eigenaar zonder kinderen en andere huisdieren, die met mij gaat wandelen en spelen maar die mij niet overal op visite meeneemt want daar word ik onrustig van en dan kan ik best wel eens snappen.

  Ben jij de guacamole op mijn taco? Stuur dan snel een mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling (inclusief leeftijden), werksituatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring en wensen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 6 maart 2015
  Aantal dagen in asiel 182 dagen
  Plaatsbaar vanaf 3 februari 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken.

  doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Taco Bell

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.