Milo
Gereserveerd

Milo

 • 9 maart 2022
 • 95 FD43 DA A3 F7 4 CAC 8 B11 073 AF38 E1 BB9
 • 293 E7561 57 EB 42 B6 B429 AAC9471 FF1 FB
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Hoi ik wil mijzelf even graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Milo een leuke kruising van 10 maanden jong. Helaas konden mijn baasjes niet meer voor mij zorgen en hebben ze met pijn in hun hart afstand van mij gedaan.

  Ik logeer op dit moment in een gastgezin, omdat ik het heel erg spannend vond in het asiel. Ik leef nu met een ander hondje en dit vind ik best wel gezellig moet ik zeggen. Grote honden kan ik wel wat spannender vinden, maar met kleine hondjes gaat het hartstikke goed. Ik ben op zoek naar een nieuw huishouden met lieve baasjes die alle tijd van de wereld hebben, want ik ben tenslotte nog maar 10 maanden jong.

  Ik kan al best een hoop, want ik ben al goed zindelijk en kan ook al wat basis commando’s, zoals de zit, plaats en af. Knap toch? Ik woonde trouwens met een klein kindje van 2 jaar en dit ging ook erg goed. Alleen als zij wat lekkers in haar handen had dan probeerde ik dit stiekem te pikken. Verder ben ik dol op zwemmen en dit zou ik dan ook graag met mijn nieuwe familie willen doen. Ik kon bij mijn vorige baasje eventjes alleen thuis blijven, maar dit kwam, omdat ik daar goed gewend was. Ik verwacht bij mijn nieuwe baasje dat ik hier weer opnieuw aan moet wennen, dus het is belangrijk dat hier ook genoeg tijd voor is om te oefenen.

  Voor ik het vergeet is het natuurlijk wel belangrijk dat mijn mooie vachtje wordt bijgehouden door een trimmer. Ik wil natuurlijk geen klitten in mijn mooie vachtje en ook moet mijn vachtje mooi wit blijven, want wat wit is moet wit blijven toch?

  Kortom, ben je op zoek naar een nieuw maatje voor het leven en heb je genoeg tijd voor mij? Dan zie ik je mail graag tegemoet komen en wie weet zien we elkaar wel binnenkort.

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?

  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:

  • je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  • informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  • de werksituatie/werktijden
  • de ervaring met honden
  • de eventuele andere aanwezige huisdieren.

  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143633
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 9 maart 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Interesse in een asieldier? Stuur ons dan een email via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin de bij het profiel gevraagde gegevens. Het adopteren van honden en katten kan uitsluitend op afspraak aan de hand van een selectie per mail.

  Gevonden dier ophalen? Gevonden dieren kunnen dagelijks vanaf 9 uur door de eigenaar opgehaald worden. Stuur een email naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin informatie over welk dier het betreft en je telefoonnummer.

  Telefonische bereikbaarheid. Telefonisch zijn we bereikbaar op 088-8113580 van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Milo

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.