Pup Chevy
Geplaatst

Pup Chevy

 • 15 oktober 2022
 • Cody 3
 • Cody 2
 • Cody 4
1/3

PUP ALARM!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met Cane Corso pup Chevy, een teefje van 13 weekjes oud.

  "Dag, ik ben Chevy!

  Ik ben, al zeg ik het zelf, een heel lief en zachtaardig meisje, met een ondeugend randje. Ik ben, zoals het ras me ook omschrijft, in eerste instantie wat terughoudend. Maar je hebt me zo omgekocht hoor, vooral als je wat lekkers bij je hebt! Hebben we eenmaal kennis gemaakt, kruip ik het liefst in je. Wat kan ik genieten van geaaid worden, zeg!

  Ik ben een speelse dame en speel dan ook graag samen met mijn baas. Ik ben ontzettend baasgericht ook en enorm leergierig. Wandelen aan de riem vind ik soms wat moeilijk, een stabiele andere hond die meewandelt helpt mij enorm. Als ik daar achteraan kan waggelen, durf ik best veel.

  Andere dieren benader ik heel zachtaardig, ik wil graag met iedereen vriendjes worden. Ik ben op dat moment best onderdanig. Ken ik de dieren wat beter word ik een stoere meid, ga ik uitdagen voor spel en kan ik zelfs blaffen.

  Waaks ben ik (nog) niet, maar als ik mijn ras eer aan doe word ik dat vast wel een beetje.

  Waar ik graag zou willen wonen? Bij lieve mensen die kennis/ervaring hebben van/met mijn ras. Het liefst woon ik samen met een andere hond, maar kan dit niet is dat geen ramp. Zolang de mensen dan maar veel tijd voor me hebben om met mij en mijn socialisatie aan de slag te gaan! Een tuin zou je mij blij mee maken.

  Kom jij kennis met me maken?"

  -----------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143542
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 15 oktober 2022
  Plaatsbaar vanaf 24 januari 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Nee, wel te leren
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Pup Chevy

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.