Pup Cody
Geplaatst

Pup Cody

 • 15 oktober 2022
 • Cody 1
 • Cody 2
 • Cody 3
 • Cody 4
1/4

PUP ALARM!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze knappe kop is pup Cody! Cody is een Cane Corso reu van 13 weekjes oud.

  "Hoi, ik ben Cody!

  Ik ben in het asiel gekomen, omdat er de eerste weken van mijn leven niet zo goed voor mij gezorgd is. Nu mag ik op zoek naar een for ever home!

  Ik ben best een brave jongen, al zeg ik het zelf. Ik ben enorm op mijn baas gericht en wil graag werken voor mijn baasje. Zo ook aan de riem, ik kan al super goed aan de voet volgen! Ik trek amper, alleen als ik heel nodig moet plassen/poepen. Dit geef ik op zich al netjes aan, maar wel maar heel kort van tevoren. Ik moet nog even iets beter leren dat ik dat echt allemaal buiten moet doen. Maar dit heb ik snel onder de knie, dat weet ik zeker!

  Andere honden vindt ik soms een beetje spannend, maar als die hond mij rustig benaderd worden we al snel vriendjes. Hetzelfde geldt eigenlijk voor mensen. Ik kijk eerst eventjes de kat uit de boom, maar dat hoort dan ook bij mijn ras. Zodra ik door heb dat je een hartstikke leuk persoon bent zijn we gelijk dikke matties.

  Ik ben wel een echte Cane Corso zeggen ze. Waaks op allerlei geluidjes, weerspiegelingen enz. Ik heb dus wel een baas nodig die dit gedrag van mij in goede banen kan leiden en mij kan vertellen wanneer ik wel en niet mag/hoef te waken.

  Waar ik het liefst wil wonen? Bij mensen die kennis/ervaring hebben van/met mijn ras. Die lekker met mij willen trainen en verder willen met mijn socialisatie. Ondanks dat ik het nu erg gezellig heb met mijn zusje in het pleeggezin, denk ik dat ik op de lange termijn beter als enige hond in het huishouden kan leven. Ik kan denk ik best goed op mijzelf zijn. Een ruime tuin zou ik fantastisch vinden! Oh, en een grote mand vol speeltjes zou ik ook graag hebben! Zodat we samen de hele dag kunnen spelen.

  Kom jij kennis met mij maken?"

  ---------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143547
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 15 oktober 2022
  Plaatsbaar vanaf 23 januari 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onder voorwaarden
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Nee, wel te leren
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Pup Cody

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.