Sierra

Sierra

 • 7 augustus 2020
 • Sierra 12
 • Sierra 10
 • Sierra 9
 • Sierra 2
 • Sierra 5
 • Sierra 1
 • Sierra 6
1/7

Sierra zoekt een buddy voor het leven.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Sierra is een Mechelse herder van bijna 2 en een half lentes jong.

  Sierra heeft in haar korte leven hier op aarde, al veel meegemaakt. Ze heeft geen goede start gehad en is totaal verkeerd behandeld geweest en heeft daarom tijd nodig om mensen weer te vertrouwen.

  Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een eigenaar die ze uit eindelijk volledig in haar hart kan sluiten. Waar ze rust en stabiliteit krijgt, waar ze begrepen wordt, waar ze de uitdaging krijgt om de beste versie van zichzelf te worden en het allerbelangrijkste is natuurlijk waar ze echte liefde krijgt.

  Sierra is in het begin een verlegen jongedame. Ze vindt alles en iedereen in het begin een beetje spannend. Maar zo gek vinden wij dat niet, ze moet het vertrouwen in de mensheid weer krijgen. Want echt niet iedereen is zo onaardig.

  Geduld, rust en een zacht karakter zijn eigenschappen die Sierra zoekt in haar nieuwe eigenaar. Deze eigenschappen zijn namelijk de sleutel naar haar hart.

  Ook al is Sierra een kleinere dame, haar karakter is groot.

  Sierra is dol op voer en balletjes. Dit zijn ook 2 elementen naar haar hart.

  Ze is dolblij als ze lekker kan ravotten met haar bal. Dit is een uitlaat klep voor haar. Dus hoppa stap in de auto, rij naar een heerlijk groot weiland, klik haar aan de lange lijn en gooien maar.

  Voor Sierra is een goede cursus, speurwerk, of andere sporten een must. Hier draait ze haar poot niet voor om. Ze vindt het te gek om samen met je als team te werken.

  Ook kan je haar blij maken met koekjes. Sierra is een waren koekiemonster, als je even niet oplet heeft ze het koekje al te pakken. Dus wat impulsoefeningen zijn voor deze dame geen overbodige luxe.

  Sierra is erg leergierig en super slim. Ze heeft echt nog wel de nodige training nodig, want ja hoe loop je nou eigenlijk netjes aan de riem? En hoe ga je om met veel prikkels. Hier is zeker nog eer te behalen voor Sierra.

  Ze heeft hier wel laten zien dat ze er ontzettend voor open staat om nieuwe dingen te leren. Wij zoeken daarom ook echt iemand die met haar aan de bak wilt en het beste in haar naar boven kan halen.

  Wij zijn op zoek naar een rustig maar zeer actief/sportief huishouden van 1 tot 2 personen voor haar.

  Zonder andere dieren en zonder kinderen.

  Een eigenaar waarbij als ze thuis is dat ze in alle rust haar eigen plekje kan op zoeken als Sierra het nodig heeft.

  Maar ook een eigenaar waar Sierra de nodige activiteiten kan mee kan ondernemen. Want ze heeft energie voor 10.

  Ben jij de buddy die Sierra zoekt?. Ben je iemand die haar stabiliteit en liefde kan brengen? Kan jij haar de beste versie van zichzelf laten worden ? ben je bekend in de hondensport en heb je nu al zin om met haar aan de slag te gaan? Stuur dan snel een mail naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin je woon- en werksituatie, motivatie en telefoonnummer

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 7 augustus 2020
  Plaatsbaar vanaf 10 januari 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  sdo@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Sierra

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.