Jack
In het zonnetje

Jack

 • Jack1
 • Jack
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Jackie is een grote goedzak waar geen kwaad in zit. Het is een Duitse Herder reu van 5 jaar en erg vriendelijk naar de mensen die hij kent. Ook is Jack erg speels. Zo is hij dol op ballen en vindt het dan ook erg leuk om samen met zijn baasje te spelen. Ook speurwerk/snuffelen en zwemmen vindt hij fantastisch, dat maakt hem helemaal gelukkig.

  Jack is gevoelig wat maakt dat hij het leuk vindt om met je samen te werken en graag bij je is. Maar zijn gevoelige kant heeft ook een nadeel. Jack is naast gevoelig namelijk ook onzeker waardoor hij moeite heeft met een drukke omgeving. Dit houdt in dat, wanneer hij personen of andere honden ziet, hij daar naar toe wil trekken en hard blaft. Ook kan hij reageren op fietsers, scooters etc, met voorbij komende auto’s heeft hij geen moeite. Met goede begeleiding heeft hij steeds beter leren omgaan met prikkels, maar het blijft erg moeilijk voor hem.

  Thuis is hij een rustige hond, pakt goed zijn rust en is ontspannen.

  Toen hij 8 maanden en 14 maanden oud is hij aan beide ellebogen geopereerd (ED) en is hiervan goed hersteld. Ook zien wij dat hij niet helemaal zuiver loopt wat te verklaren is door zijn typische Duitse Herder rug en heupen. Echter hindert dit hem niet en zit hij ook (nog) niet aan de medicijnen. Wel moet er vanuit gegaan worden dat hij naarmate hij ouder wordt hij wel (pijn)medicatie nodig zal hebben vanwege de artrose vorming. Hier hebben wij een goede verzekering voor welke overgenomen kan worden.
  Alle behandelingen en soms vervelende onderzoeken heeft hij altijd braaf ondergaan.

  We zoeken voor Jack een huis buitenaf met een ruim terrein erom heen en weinig prikkels. We zoeken iemand met een zachte hand. Jack heeft er geen moeite mee om alleen te zijn en gaat braaf slapen tot je weer thuis bent.
  Jack vindt het heerlijk om buiten te zijn (ook in de winter) en scharrelt lekker in de tuin. Toch is Jack geen echte buitenhond want hij ligt ’s avonds ook graag bij de baasjes in de woonkamer in zijn mand of in de bench. Hij is altijd graag bij je in de buurt.

  Jack is niet gewend aan katten. Jack heeft soms moeite met (jonge) reuen, maar kan wel geplaatst worden bij een teef.
  Een andere hond in huis is geen must voor hem. Jack kent de basiscommando’s en nog veel meer. Als er geen prikkels zijn loopt hij netjes aan de lijn en ook kan hij dan goed loslopen.

  Interesse in deze knappe man? Stuur dan een mailtje met zoveel mogelijk informatie over je woon/werk en thuissituatie naar info@dierenasieltiel.nl

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Plaatsbaar vanaf 22 december 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Valt uit naar andere honden
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  Kijk op de website van dit asiel voor contactgegevens.

  info@dierenasieltiel.nl

Deel profiel van Jack

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.