Beauty

Beauty

 • 15 februari 2021
 • Beauty 1
 • Beauty 2
1/2

Onzekere dodo op zoek naar zekerheid.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Onze Beauty is een Duitse herder teef van bijna 2 jaar oud.

  Bij ons gekomen, omdat ze te sterk is geworden voor haar vorige baasje. Want sterk, dat is ze wel!

  Beauty is een onzekere hond, die niet heel veel van de wereld lijkt te kennen. Auto's zijn gek, vreemde mensen zijn spannend en andere honden zijn toch ook best bizarre wezens van een afstandje. Bij de vorige baas viel ze uit naar al het bovenstaande.

  We zijn druk bezig met het wandelen zonder te trekken, maar ze is nogal hardleers. Het helemaal juiste knopje hebben we nog niet gevonden. Dit is wel een enorm trainingspunt, dit moet de baas zich wel realiseren.

  In eerste instantie is Beauty dus wat terughoudend bij het kennismaken met mensen. Het duurt ook eventjes voordat je haar hart gewonnen hebt. Maar zodra je haar hartje hebt, wordt je ook helemaal ingepakt. Voor de baas is ze echt een fantastisch lieve hond. Maar zij moet jou gewoon even leren kennen.

  Voor Beauty zijn wij op zoek naar een rustig huishouden, wat tijd en energie wil steken in het opbouwen van een goede relatie, het vergroten van het zelfvertrouwen van Beauty en bezig kan met haar socialisatie. Kennis van het ras is wel een vereiste. Een tuin zou Beauty erg fijn vinden, al is het al om haar behoeftes te kunnen doen op het moment dat het buiten nog iets te spannend is.

  ---------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het interesse formulier!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1142074
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 15 februari 2021
  Plaatsbaar vanaf 5 december 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg In opleiding
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Beauty

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.