Kono
Nieuw in het asiel

Kono

 • 27 maart 2015
 • 20221123150309 IMG 5683
 • 20221123150800 IMG 5751 edit 1113606721884239
1/2

Deze knappe man zoekt een huisje!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit is Kono, een stoere knappe kerel van bijna 8 jaar oud. Hij is een een echte Akita dit laat hij zien in zijn karakter en gedrag, maar achter een bal aanrennen en spelen vind hij ook heel erg leuk (heel uniek voor een Akita). Met speeltjes spelen vind hij niet zoveel aan maar het verzamelen ervan in zijn eigen mand is toch wel fantastisch. Bij zijn vorige eigenaar was hij gewend een eigen plek te hebben hij is dan ook niet gewend om op een bank te liggen. Kono is een hond die je leuk vind of niet, aan hem zitten vind hij dan ook niet van iedereen oke, daarom denken wij dat een plek met kleine kinderen niet aan hem besteed is. Kono is opzoek naar een huisje zonder andere huisdieren waar hij als enigste lekker kan genieten. Een baas die lekker met hem gaat wandelen en spelen.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse stuur ons dan een email met wat informatie over uzelf, hoe u woont, gezinssamenstelling en waarom u denkt geschikt te zijn voor Kono. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.


  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 27 maart 2015
  Aantal dagen in asiel 16 dagen
  Plaatsbaar vanaf 23 november 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Beheerst basis commando's Onbekend
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Onbekend
  Vachtverzorging Onbekend
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Kono

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.