Maya
Nieuw in het asiel

Maya

 • 1 april 2022
 • 64 CE5909 A939 42 E4 9 F07 37 CCBB29 B15 D
 • FC1 A43 D1 6 B0 B 4 E22 B5 B7 D0048 E64 E808
1/2

Kleine druktemaker

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hoi mijn naam is Maya van nu 7 maanden oud en ik ben een kleine kruising van ongeveer 10kg. Toen ik in het asiel belandde merkten ze direct iets op... Ik belaste één van mijn achterpoten niet, na onderzoek bleek dat ik mijn heupkop had gebroken.

  Op dit moment gaat het stukken beter met mij; ik ben 6 weken geleden geopereerd en de operatie is geslaagd volgens de orthopeed. Ik verblijf op dit moment in een pleeggezin tot ik een definitief thuis heb gevonden. Ik ben een vrolijke, vriendelijke en enthousiaste meid naar mensen en kinderen. Ik vind eigenlijk alles en iedereen hartstikke leuk, soms zelfs iets te, ik kan dan wat vocaal zijn op zo'n moment. Ik zoek een rustig huishouden omdat ik het af en toe wel lastig vind om echt mijn rust te vinden. Kinderen in huis is prima hoor als ze iets ouder zijn kunnen ze vast goed met mij omgaan.

  Andere honden vind ik ook erg leuk en wil graag spelen; u begrijpt wel dat ik dit nog niet op volle snelheid mag. U moet mij hier dus een beetje in afremmen want ik heb gewoon nog niet voldoende spieren opgebouwd. Ik ga hiervoor nog naar fysiotherapie en ben de wandelingen aan het opbouwen. Een hond die al in huis woont lijkt mijn verzorgers geen probleem, het moet wel een volwassen stabiele hond zijn. Ik moet namelijk nog heel veel leren en een goed voorbeeld zou hierbij kunnen helpen.

  Ik ben al gewend om even alleen thuis te blijven gedurende ongeveer 2 uurtjes. Ik zit dan in de bench en krijg dan vaak een kong met wat lekkers hierin. In huis ben ik soms nog wel eens onrustig als mijn baasjes in een andere ruimte zijn en kan dan piepen. Ik zoek dus mensen met geduld zodat ik eerst kan wennen en wij dit samen kunnen oefenen. Ik ben bijna helemaal zindelijk, soms ben ik nog een beetje druk en doe ik per ongeluk een plasje. Hopelijk wordt u niet boos en geeft u mij ook hiervoor de tijd.

  Ik ben ontzettend slim en zoek ook een baas die mij wil uitdagen; denk aan een cursus, denkspelletjes of gewoon samen iets nieuws leren. Dit heb ik echt nodig om mijn rust te kunnen vinden, als dit goed gedaan word kan ik ook heerlijk even naast je liggen op de bank. Een echte schoot of knuffelhond ben ik nog niet maar even knuffelen vind ik echt wel leuk hoor. Dit is gewoon de leeftijd en de tijd van alles is leuk in de wereld haha.

  Buitenshuis vind ik alles grappig zoals blaadjes, verkeer, honden, katten; ik vind alles interessant en kan dan wel eens druk zijn of even blaffen. Ik ben hier wel al goed mee aan het oefenen in het pleeggezin en dit is nu al stukken beter! Ook als ik nieuwe dingen tegenkom kan ik hier tegen blaffen omdat ik eigenlijk niet helemaal weet hoe ik daar mee om moet gaan. Dit is geen angst maar gewoon onzekerheid en opwinding. Ik heb dit gewoon niet goed geleerd en ik zoek dus een eigenaar die mij hierbij kan helpen en begeleiden.

  Ik ben natuurlijk daarnaast gewoon een speelse puber dus gek op spelen en soms zal u de welbekende "bananen in mijn oren" vinden haha! Ziet u het zitten met mij en wil u voor 1000% voor mij gaan? Ik zou u graag willen ontmoeten!

  Heeft u interesse in mij stuur mijn verzorgers dan een uitgebreide e-mail, vermeld hierin uw situatie zoals; woon-werksituatie, hoe vaak/lang moet ik alleen zijn en kunt u dit rustig opbouwen of oplossen, andere dieren in huis, kinderen en leeftijden, ervaring met honden, wat u mij te bieden heeft en uw telefoonnummer.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 april 2022
  Aantal dagen in asiel 56 dagen
  Plaatsbaar vanaf 26 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn In training
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Maya

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.