Koen
Nieuw in het asiel

Koen

 • 21 september 2020
 • Hond Koen
 • 20221123163008 IMG 5766
 • 20221123163119 IMG 5784
1/3

Gesloten vriendje zoekt stabiele dame.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze knappe man is Koen, Koen is een kruising Labrador x Weimeraner van 2 jaar oud. Koen kent erg weinig van de wereld, hij heeft zijn hele leven in een schuur gezeten waar erg veel spanning is. Doordat hij in deze situatie is opgegroeid is hij niet goed gesocialiseerd, wandelen aan de riem, verkeer, huishoudelijke geluiden en drukke plekken zijn daarom ook extra moeilijk voor hem. Alle standaard dingen moeten hem dus opnieuw geleerd worden.

  We zien hier dat hij nu hele goeie stappen maakt, contact leggen met de verzorgers gaat al een stuk beter en wandelen aan de riem is al veel minder eng. Super knap van hem.

  Voor Koen zijn wij opzoek naar iemand die veel geduld en tijd voor hem heeft en hem kan begeleiden in zijn ontwikkeling tot huishond. Ondanks dit knappe koppie moet je zijn angst niet onderschatten. Een rustige woonwijk en gezien met kinderen vanaf een jaar of 12 of geen kinderen zou voor hem het meest gewenst zijn denken wij.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het intresseformulier!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 21 september 2020
  Aantal dagen in asiel 16 dagen
  Plaatsbaar vanaf 23 november 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Onbekend
  Beheerst basis commando's Onbekend
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Onbekend
  Vachtverzorging Onbekend
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Koen

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.