Dobby
Nieuw in het asiel

Dobby

 • 9 april 2022
 • A290644 C 0 EDE 4824 8 D8 F B5 AE5605 BE66
 • 3 D136 A5 B 5 C0 C 427 E 929 D 745 DE8983903
 • B7 D2 BD29 317 B 4 A10 9912 A54456878 FA3
 • 00 E64 D80 F0 D2 4 FF1 ABEA 5383371 F732 F
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn.

  Hallo allemaal, mijn naam is Dobby of tenminste daar luister ik nu een paar weekjes naar. Ik liep alleen rond bij de supermarkt zonder mijn baasje. Ik werd daar opgehaald door hele lieve mensen van de dierenambulance en mocht mee naar het asiel. Hier bleek ik een Bulgaarse chip te hebben zonder registratie. Stiekem hoopte ik nog dat mijn oude baasje me zou ophalen. Maar omdat ik nog een klein ventje ben mocht ik bij een gastgezin logeren waar ook een hondje was. Daar heb ik heerlijk mee gespeeld en geknuffeld. Ik ben een bench gewend in mijn gastgezin en dat vind ik een fijne plek, maar ik lig uiteraard ook graag op de bank, dat snap je vast. Grotere honden kan ik soms nog wat spannend vinden maar als ik ze vertrouw kan ik daar ook heerlijk mee spelen. Ook kan ik bij sommige kleinere honden best wel opdringerig zijn en dan lijkt mijn rem wel eens stuk.

  Ik ben nog een echte puber en heb weinig van een opvoeding gehad. Ik ben al wel zindelijk maar wil soms nog wel eens de boel markeren. Ik ben wel een beetje een held op sokken met sommige mensen en probeer ze dus weg te jagen met mijn blaf maar meestal vind ik ze eigenlijk wel heel leuk als ze me aandacht geven. Ik vind het ook heerlijk om in de avond samen met mijn baas op de bank te liggen en lekker te kroelen. Ze vinden mij in de opvang erg grappig omdat ik mijn voorpoten heel parmantig op kan tillen. Ook ga ik vaak op mijn bibs of achterpoten zitten als een eekhoorntje. En ik kan heel bedenkelijk en serieus kijken maar eigenlijk zie ik het leven als 1 groot feest.

  Ik zoek mensen met veel vrije tijd die mij van alles willen leren en ook op cursus willen gaan. En die stiekem ook nog wel wat geduld heeft. Want ik laat me niet alles vertellen wat ik moet doen en ga soms ook de uitdaging aan. Als je een stabiele sociale andere hond hebt zou ik daar wel heel erg blij van worden! Kortom ik ben een klein energierijk ventje die nog een hoop mag leren maar die uitdaging ga ik graag met jou aan.

  Pootje van Dobby

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?

  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:

  • je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  • informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  • de werksituatie/werktijden
  • de ervaring met honden
  • de eventuele andere aanwezige huisdieren.

  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1141124
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 9 april 2022
  Plaatsbaar vanaf 30 november 2022
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn In training
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Dobby

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.