Branco
Nieuw in het asiel

Branco

 • 5 mei 2022
 • 3331
 • 3331 1
 • 3331
1/3

Branco zoekt baas met veel tijd.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit is Branco! Een Boerenfox van nog maar 6 maanden jong. Zijn oude baasje kon helaas niet meer voor Branco zorgen wegens tijdgebrek. En Branco is juist een hond die veel aandacht nodig heeft! Branco is nog jong en is lekker druk en onstuimig. Door dit gedrag werd het kindje van 2 jaar oud in huis bang van Branco. Hij kan goed met kinderen, maar springt tegen kinderen op en blijft dit doen. Kalmeert hierin niet.

  Branco is als pup veel te jong bij zijn moeder weggehaald. Hij was pas 4,5 week oud toen hij al op eigen benen moest staan. Hierdoor heeft hij veel van de socialisatie gemist. Dit merk je zeker terug in zijn gedrag. Zo is hij nog niet helemaal goed zindelijk en moet hij echt om de drie uur worden uitgelaten. Als hij in de bench zit dan geeft hij netjes aan dat hij moet plassen, maar loopt hij los door het huis dan heeft hij hier geen erg in. Branco is erg leergierig en het zou daarom voor Branco goed zijn als zijn nieuwe eigenaar met hem op cursus zou gaan. Verder moet het alleen thuis zijn worden opgebouwd. Bij zijn oude eigenaar kon hij maximaal 2 uurtjes in de bench alleen blijven. Als hij los in huis loopt wil hij nog wel een dingen slopen (riemen, schoenen, speeltjes, etc.)

  Branco heeft nog nooit gebeten, hij is heel vriendelijk en sociaal naar mensen. In huis is hij dus erg onrustig. Hij kan zelf niet de rust vinden en moet hierin geholpen worden. De bench kan hierin wel helpen. Branco is op zoek naar een rustig huishouden, want drukte om hem heen maakt hem nog drukker. Verder kan hij super goed met andere honden en ook is hij een kat in huis gewend. Wel is hij onstuimig naar andere dieren. Hij weet niet van ophouden en pakt de signalen niet goed op van de andere hond en/of kat. Ook dit komt doordat hij een deel van de socialisatie heeft gemist.

  Een stabiele hond in huis zou Branco echt goed doen. Een hond waar hij een voorbeeld aan kan nemen en een hond die hem nog een beetje kan opvoeden. Dit zou ideaal zijn! Als je met Branco wandelt bijt hij graag aan de riem en trekt ook hard aan de riem. Je moet wel iets lekkers bij je hebben anders krijg je niet zijn aandacht. Met Branco heb je dus nog wel wat werk aan de winkel! Maar het is een lieverd en als je de tijd en energie hebt om in Branco te stoppen heb je echt een super hond aan hem. Ziet u de uitdaging zitten met deze lieverd? Neem snel telefonisch contact op om een kennismaking in te plannen.

  Kenmerken

  Dossiernummer 3331
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 5 mei 2022
  Aantal dagen in asiel 6 dagen
  Plaatsbaar vanaf 22 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Behandeling gedragsprobleem
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Branco

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.