Noet
Geplaatst

Noet

 • 5 maart 2018
 • Noet
 • Noet 2
 • Noet 3
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hoi allemaal,

  Mijn naam is Noet. Ik ben 5 lengtes jong en op zoek naar mijn forever home! Het is voor mij niet nieuw om te zoeken naar een huis. Ik kom namelijk uit een ander asiel. Helaas kwamen daar niet de mensen op mij af die ik nodig heb en daarom probeer ik het nu in Hoofddorp.

  Om mij wat beter te begrijpen, zal ik jullie vertellen hoe ik ben en wat ik nodig heb. Ik begin met mijn looks. Ik zie er natuurlijk super knap en heel aanhankelijk uit . Dat ben ik ook, maar dit heeft wel even tijd nodig. Ik moet eerst echt even de kat uit de boom kijken en kan het ook niet waarderen als mensen gelijk op mij afstormen. Dus ik vraag van mijn nieuwe eigenaar en hun omgeving om rustig en met veel geduld met mij om te gaan.

  Als je eenmaal mijn hart gestolen heb, kom je er ook niet meer uit. Dan wil ik graag de hele dag met je doorbrengen en in de avond lekker op de bank neer ploffen met de nodige knuffels.

  Veel honden vinden het heerlijk om buiten te wandelen. Helaas is de wereld voor mij wel een beetje eng. Vooral onverwachtse harde geluiden of apparaten die geluid maken zijn niet voor mij gemaakt.Na heel veel gewenning, geduld en begrip kan ik er wel iets meer aan wennen, maar het zal voor mij altijd een struikelblok blijven.

  Buiten lekker wandelen is voor mij eigenlijk alleen ontspannen als ik veel groen en niet al te veel gekke dingen om mij heen heb. Een wandeling met andere honden vindt ik niet al te gezellig. Al moet ik zeggen dat ik bij sommige dames die weten wat ze willen een uitzondering maak. Dat kan ik wel aantrekkelijk aan een dame vinden.

  Bij de andere honden kan ik best onaardig tegen ze zijn en ze soms ook flink uitschelden. Maar gelukkig laten de mensen waarmee ik ben geweest zien dat het ook anders kan. Doormiddel van training scheld ik al veel minder honden uit. Dit is voor hun natuurlijk heel fijn, maar voor mij scheelt het ook weer een stukje stress.

  Ik zoek dan ook een rustig huishouden van 1 tot 2 personen. Ik zoek mensen die mij begrijpen en kunnen begeleiden in deze grote wereld. Ben je bereid om met mij een cursus te volgen. En kan je mij laten zien dat de wereld wel mee valt? Dan ben ik op zoek naar jou. En geloof me, als jullie mij dit bieden dan beloof ik echt dat ik alles wat ik in me heb zal geven. Want echt waar, als je in mijn hart zit kom je er nooit meer uit.

  Ben je geïnteresseerd in mij? Heb je zin om met mij aan de slag te gaan en het beste uit mij te halen? Stuur mijn verzorgers dan snel een mail naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin je werk- en woonsituatie, ervaring en motivatie. En wie weet zie ik je snel en ben jij mijn match.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 5 maart 2018
  Plaatsbaar vanaf 13 november 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Alleen bij vrouwtjes
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Noet

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.