Femke
Gereserveerd

Femke

 • 9 november 2018
 • Femke
 • Femke
 • Happy Femke
 • Femke
 • Honger !!!
 • geen waterrat
1/6

'Onze' Femke zoekt maatje.

Femke is een, niet al te groot, Rottweiler teefje van bijna 4 jaar oud. Ze verblijft inmiddels al een tijdje in ons asiel en ondanks dat wij als verzorgers heel graag met haar knuffelen en trainen, verdient Femke toch echt een eigen baasje die 100% voor haar gaat.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Femke is een slimme, aanhankelijke en relatief rustige hond. Wandelen in een, niet al te drukke omgeving, vindt ze heerlijk. Ze loopt dan rustig mee aan de riem. We verwachten dat ze in huis ook rustig zal zijn mits voldaan wordt aan voldoende fysieke en mentale uitdaging. Wanneer Femke je kent, is ze heel zachtaardig en maakt ze graag (fysiek) contact. Ze kan echt tegen je aan komen staan om geknuffeld te worden.


  Van geïnteresseerden vragen we om meerdere malen kennis te komen maken. Femke heeft namelijk wat tijd nodig om je te leren kennen. Ze vindt nieuwe mensen erg spannend en uit dit door te blaffen. We zijn hier op het asiel mee aan het oefenen en ze maakt op dit moment grote stappen om mensen meer te gaan vertrouwen. Ook op straat is dit een punt waar we aan werken want andere honden of mensen op straat passeren gaat wisselend. Met een beloningsgerichte trainingsmethode gaat dit wel steeds beter.

  We zoeken voor Femke een eigenaar die de training wil doorzetten en die zich ervan bewust is dat, misschien ook wel een beetje rottweiler eigen, nieuwe mensen mogelijk een aandachtspunt blijven. Ze heeft eerder in huis gewoond met een andere Rottweiler reu maar voor haar eigen rust denken we dat ze het beste gedijt in een rustige woonomgeving (zonder jonge kinderen, andere honden en katten).

  Ben jij degene die Femke haar vriend(in) wil worden en dit avontuur met haar aan wil gaan? Neem dan contact op en dan gaan we kijken of jullie bij elkaar passen.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 9 november 2018
  Aantal dagen in asiel 248 dagen
  Plaatsbaar vanaf 9 november 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg In opleiding
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn In training
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons alleen op afspraak bezoeken, tussen 13.00-16.00 uur.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Femke

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.