Fenna
In het zonnetje

Fenna

 • 1 mei 2017
 • IMG 1613
 • IMG 1589
 • IMG 1625
1/3

Aandacht trekker zoekt een huisje

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Fenna is een kruising van 5 jaar oud.

  Fenna is drachtig bij ons binnen gekomen. Wat een leuke dame is Fenna zeg. Ze is hartstikke lief voor (volwassen) mensen en geniet met volle teugen van alle aandacht die ze maar kan krijgen. Hartstikke blij is ze keer op keer weer om jou als baasje te zien.

  Fenna mag graag op avontuur. Het liefst wandelt ze kilometers ver, met haar neus over de grond. Voorop lopen en bepalen waar de wandeling dan heen gaat doet ze graag, maar ze is een slimme dame en heeft snel genoeg door dat de baas toch echt aan de andere kant van de riem loopt.

  Andere honden is absoluut niks voor Fenna. Hier valt ze naar uit en die wil ze dus echt niet bij haar in de buurt hebben. Katten zou ook geen goede match zijn met haar. Fenna is toch echt op zoek naar een plekje waar ze het enige huisdier is. Ook omdat ze gewoon eigenlijk de menselijke aandacht ook niet wil delen.

  Voor Fenna zijn wij op zoek naar iemand die haar veel liefde en aandacht kan geven. Kinderen vanaf een jaar of 14 zou ze best mee om kunnen gaan.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  KLIK HIER VOOR HET INTERESSEFORMULIER!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1132354
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 mei 2017
  Aantal dagen in asiel 184 dagen
  Plaatsbaar vanaf 13 oktober 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte tot 30 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Fenna

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.