Joker
Gereserveerd

Joker

 • 14 november 2019
 • Joker 6
 • Joker5
 • Joker4
 • Joker2
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Joker zoekt vrouwelijke buddy.


  De grappenmaker, de clown, de mafkees, de sloopkogel en het zachte gebakje. Eigenlijk ben ik dat allemaal in 1. En ik heb het er maar druk mee al die eigenschappen tot in de puntjes uit te voeren. Het valt niet mee hoor om altijd en overal de grappigste te zijn. Dat kost me een energie, maar gelukkig heb ik daarvan echt genoeg. Al zou je dat misschien niet direct denken als je mij zo op het plaatje ziet. Maar heus, met zulke sterke korte pootjes kan ik flinke zeilen bijzetten. Maar niet continue hoor, want zo actief als dat ik kan zijn, zo lui ben ik soms ook. Je moet me soms wel een beetje helpen hoor, want als het kwik zomerse temperaturen bereikt heb ik toch wel wat bescherming nodig. Want ondanks ik dan soms nog steeds graag wil is dat op zo een dag iets minder verstandig.

  Waar jij over moet beschikken als je mij wilt ontmoeten? Een gezonde dosis humor en graag een voorliefde voor de Bull en Terriër rassen. Al ben ik weinig Terriër en kan je mij eerder onder de noemer Bullen schuiven. Mijn voorkeur gaat naar een huisje met een eigen tuin. Het lijkt me namelijk heerlijk als ik straks in mijn eigen tuin, lekker los van de riem, mezelf lekker kan vermaken. De zotte 5 minuutjes op de dag kan ik dan lekker daar laten gaan. Wedden dat jij dan om een hoekje staat te lachen?

  Wat ik er nog wel bij moet vertellen is dat mijn voorkeur uit gaat naar vrouwen. Ik heb het niet heel erg met mannen. Niet allemaal hoor, want ik mag natuurlijk niet alle mannen over een kam scheren. Maar vrouwelijke aanwezigheid en aandacht kan ik toch net even wat meer waarderen. Mannen vind ik gewoon wat spannender en weet ik mij niet zo goed een houding te geven. Dit wil niet zeggen dat ik niet aardig kan doen tegen mannen hoor. Met de juiste benadering, geduld en liefde kom ook jij in mijn bubbel, maar dit kan soms wat langer duren.

  Heb jij trouwens ook geduld? Je moet namelijk wel een beetje om mijn (al zeg ik het zelf grappige) impulsieve sloopkogel-acties kunnen lachen. Ik ben er namelijk zo 1 die door schade en schande wijzer wordt. Gewoon niet nadenken, doen, en dan achteraf denken "oeps, dat had ik misschien anders moeten doen". Ach.. niet om het 1 of ander, maar dat maakt het leven wel leuk, toch? Dat uitgestippelde gedoe. Nee hoor, ik moet een gewoon een "foutje" (of 2.. ) kunnen maken in het leven. Voor minder doe ik het niet.

  Ik heb overigens naast mijn energieke overkomen ook een zeer hoge knuffelgehalte. Ik hou van knuffels, natte lebbers en alles wat daar bij komt kijken. Een kopstoot kan ik daarbij niet geheel uitsluiten. Maar dat is alleen maar liefde. liefdeskopstootjes.. kom ik daar mee weg?

  Oh trouwens, ik deel mijn huishouden liever niet met andere honden. Sommige heren zie ik liever gaan dan komen. Maar och, zo nu en dan een dame vind ik wel gezellig hoor, maar dan wel 1 die mijn bodychecks kan waarderen en ze misschien zelf ook uit kan delen. Maar goed, samen leven met een andere hond? Nehh.. ik beloof jou, van mij heb je er aan 1 genoeg.

  En gevallen voor mijn karakter? Dan zien mijn verzorgers graag een motivatie mail verschijnen via sdo@dierenbescherming.nl. Denk hierbij aan de woon, -werk situatie, ervaring, gezinssamenstelling, e.d. En vergeet uiteraard u telefoonnummer niet zodat wij contact met u kunnen opnemen. En wie weet ontmoet je mijn knappe grappige kop snel!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 14 november 2019
  Aantal dagen in asiel 234 dagen
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Alleen bij vrouwtjes
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Joker

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.