Olaf
Gereserveerd

Olaf

 • 3 oktober 2021
 • Olaf 9
 • Olaf 3
 • Olaf
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo allemaal ik ben Olaf een zeer vriendelijke reus en pas +/- 10 mnd jong. Ik ben een kruising met een berghond en moet nog heel veel leren.

  ik ben op zoek naar een boerderij of andere plek met veel ruimte om het huis heen. Ik ben geen hond voor in een rijtjes huis of appartement.

  Ik zoek nieuwe mensen die bekend zijn met grote rassen (berghonden) en bekend zijn met het feit dat deze honden anders leren dan bijv. een herder of labrador. Ik ben zelfstandig, maar vindt het ook wel leuk om wat simpele oefeningetjes samen te doen.

  Ik ben afgestaan omdat Ik midden in mijn puberteit zit en alle puberteit gedragingen ging laten zien zoals het opspringen, het niet meer in de benche willen, slopen, alles pakte waar ik bij kon en dan de uitdaging aanging om het niet af te laten pakken. De kinderen die aanwezig waren werden omver gelopen/gesprongen. Mijn vorige eigenaren hadden helaas geen overwicht en daar maakte ik gretig gebruik van.

  Hier ben ik natuurlijk ook een echte puber met alle streken, maar met rust, duidelijkheid, geduld en begrip ben ik ook heel goed te sturen in wat ik wel of niet mag. Springen mag ik niet, trekken aan de lijn mag ik niet. Je hebt wel spierballen nodig voor het geval dat ik iets weg ziet schieten wat leuk is om achterna te gaan (kat bijv.)

  Ik zou het best tot mijn recht komen op een boerderij. Ik wil graag dat doen waar ik voor gefokt ben en dat is nl waken en lekker vrij kunnen bewegen over een stuk grond, Ik wil ook wel graag bij je in de buurt zijn en ook mijn aandacht hebben. Ik zou het leuk vinden als er een stabiele teef aanwezig is die mij nog het een en ander kan leren.

  Heeft u ervaring met berghonden, kom gerust kennismaken met deze kanjer.

  Wanneer u interesse heeft in Olaf, vragen wij u om telefonisch contact op te nemen of om langs te komen. U kunt bellen naar 030-2514542. Mails worden niet in behandeling genomen.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 3 oktober 2021
  Aantal dagen in asiel 116 dagen
  Plaatsbaar vanaf 15 augustus 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Nee
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Olaf

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.