Luca
Geplaatst

Luca

 • Mannelijk
 • 27 januari 2022
 • Luca 3
 • Luca1
 • Luca
1/3

Lieve, blije, knappe kleuter heeft nog veel te leren!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Met liefde stellen wij u voor aan Luca, een prachtige stafford van ongeveer 7 maanden jong. In het nog jonge leventje van Luca werd ingegrepen, omdat er niet goed voor hem gezorgd werd.

  Luca is kort geplaatst geweest maar helaas ook weer retour gekomen. Hij was te opdringerig naar de aanwezige teef en dit zorgde voor irritatie. Toen de teef een paar dagen uit logeren was, bleek ook dat Luca veel rustiger in huis was. Het lijkt ons dan ook beter hem als hond alleen te plaatsen.

  Luca is een lieve, zachte ziel, die zich heel dapper staande houdt in het asiel. Veel dingen zijn nieuw voor hem en de wereld is dan ook nog best wel een beetje spannend, maar er zit veel potentie in deze lieve, dappere, maar best onzekere kleuter. Het is belangrijk dat dit laatste ook wordt gezien, en hierop wordt geanticipeerd. Luca heeft géén harde hand nodig, maar wel rust, begrip en duidelijkheid. Leren begrijpen wat er niet, maar vooral wat er wel van hem verwacht wordt, als grote pup zijnde! Want hij heeft soms nog geen idee.

  Luca is dol op aandacht, van jong en oud, houdt van wandelen, op het veld hollen én van knuffelen! We zoeken voor hem een thuis bij mensen die rekening houden met het feit dat Luca zichzelf nog bijna helemaal moet ontwikkelen en hem leren op eigen benen te staan. Die hem ook inkaderen én zelfvertrouwen geven.

  Lieve mensen die hem verder alles willen leren wat hij nog moet leren, en samen de wereld gaan verkennen. Mensen ook die geduld hebben - niet denken dat dit in 2 weken 'gefixed' is -, en beseffen dat niet alles maakbaar is. Genen bijvoorbeeld. Veel staffords zijn, wanneer volwassen, niet tolerant/ vriendelijk meer naar soortgenoten (en soms ook niet naar andere dieren). Het is belangrijk dat nieuwe mensenmaatjes dit zich realiseren en in hun achterhoofd houden.

  Wanneer u Luca veel liefde, tijd, en geduld kunt bieden, een plek onder de zon waar hij verder mag groeien en leren, een stabiele en liefdevolle omgeving, dan horen we graag! We plaatsen Luca niet bij kinderen onder de 12 jaar, een beetje ruimte, een huis met tuin is wel heel prettig voor Luca, vermoeden wij.

  Blije Luca kan niet wachten! Wilt u ons bij belangstelling mailen en de volgende vragen beantwoorden in uw mail? We nemen vervolgens contact met u op.

  - Hoe ziet uw woon en leefsituatie eruit? Waar en hoe woont u, met wie deelt u uw woning (mensen en dieren), heeft u een afgesloten tuin, hoeveel wordt er gewerkt etc. etc.

  - Wat zijn uw ervaringen met honden?

  - Waarom denkt u dat Luca bij u past en visa versa?

  Mede namens Luca, heel graag tot horens!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 27 januari 2022
  Aantal dagen in asiel 49 dagen
  Plaatsbaar vanaf 27 augustus 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Luca

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.