Boyka

Boyka

 • 4 juli 2017
 • Boyka9
 • Boyka5
 • Boyka4
 • Boyka7
 • Boyka8
 • Boyka1
1/7


 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze honden! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de hond van uw keuze, of eventueel met een andere hond, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende hond, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

  Even voorstellen, deze prachtige verschijning heet Boyka. Een gecastreerde Stafforshire terriër reu, geboren in 2017.

  Krachtig en energiek, lief, vrolijk, maar ook gevoelig en onzeker, zijn allemaal omschrijvingen die bij Boyka passen.

  Achter zijn stoere uiterlijk schuilt een lieve en vrolijke hond met een klein hartje. Het liefste is hij de hele dag bij je, samen wandelen, samen spelen, samen op de bank, en samen kletsen want dat kan Boyka heel goed.

  Een beetje heropvoeding kan Boyka wel gebruiken. Hij heeft veel energie en schiet snel in de opwinding. Rustige, duidelijke begeleiding en begrenzing gecombineerd met een uitlaatklep voor zijn energie doen hierin wonderen.

  Boyka komt uit een stadse omgeving en zou ook wel weer in een drukke omgeving geplaatst kunnen worden. Een tuintje zou leuk zijn maar is geen vereiste. Belangrijker voor hem is dat hij in een kat-arme omgeving terecht komt. Hij kan absoluut niet met katten en andere kleine dieren overweg; deze ziet hij als prooi en is tevens de reden van afstand door zijn vorige verzorgers geweest.

  Met andere honden heeft hij weinig, tijdens het wandelen loopt hij netjes mee aan de riem en negeert ze vooral. Naar mensen toe is hij heel vriendelijk en katten daar wil hij graag achteraan.

  We zoeken voor hem een thuis bij ervaren verzorgers in een één of twee persoons huishouden waar (bijna) altijd iemand thuis is. Oudere kinderen die zijn kaliber honden gewend zijn zou kunnen maar voor kleine kinderen is hij te onbehouwen.

  Is Boyka de hond die jij zoekt en kun je hem de rust en het vertrouwen geven waar hij zo naar verlangt? Dan zien we het ingevulde aanmeldformulier graag tegemoet.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 4 juli 2017
  Plaatsbaar vanaf 11 september 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Onbekend
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Hartelijk dank voor uw interesse!

  Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier!

  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Aanvraagformulier honden

  Aanvraagformulier katten

  dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Boyka

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.