Kyra
In het zonnetje

Kyra

 • 1 januari 2009
 • 3 E6 A6161
 • 3 E6 A6172
 • 3 E6 A6168
1/3

Oudere dame geniet nog vol van het leven!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze dame van bijna 14 jaar is Kyra. Haar vorige eigenaar moest wegens gezondheidsredenen verhuizen. Kyra kon helaas niet mee. Met pijn in het hart heeft zij afstand gedaan van haar lieve Kyra.

  De eerste paar dagen moest Kyra flink wennen in onze opvang. De verandering van een boerderijleven naar een kennel is ook niet niks. Het had een aantal dagen nodig voordat Kyra begon te settelen. Nu zien wij een enthousiaste, vrolijke Kyra in de kennel staan. Een hond die het heerlijk vindt om wandelingen te maken en uit te razen op het speelveldje. Daar bloeit ze enorm van op! Ze begint met rennen, springen en spelen waarbij ze af en toe zachtjes in je handen hapt. Een tuin is daarom ook een must voor haar. Ze is (buiten)ruimte gewend.

  Hoe Kyra in huis leeft, weten wij niet. Zij kwam nooit binnenshuis. Bij ons in de kennel laat ze alles heel. Wij merken wel dat Kyra waaks is. Wanneer zij ons hoort binnenkomen, begint ze erg hard te blaffen. Dit stopt wanneer ze contact kan maken met degenen die ze hoort. Kyra houdt enorm van mensen en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Kinderen en andere honden is ze niet gewend.

  Aangezien Kyra op leeftijd is, heeft de dierenarts slijtage in haar gewrichten gezien. Om haar te ondersteunen geven wij haar dagelijks pijnstilling. Het zou Kyra helpen als ze een aantal kilo's zou kwijtraken.

  Kyra staat nog lekker positief in het leven en zoekt een baasje voor haar laatste jaren. Denk jij dat jij dit haar kan bieden, stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

  Kenmerken

  Dossiernummer 16025
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 januari 2009
  Aantal dagen in asiel 183 dagen
  Plaatsbaar vanaf 3 september 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Medicijnen
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Beheerst basis commando's Nee
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  In het dierentehuis plannen we alleen op afspraak bezoek in.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Kyra

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.