Bertje

Bertje

 • Mannelijk
 • 27 maart 2017
 • Bertje5
 • Bertje4
 • Bertje mantrailen
 • Bertje3
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit eigenwijze koppie is van Bertje, een ruwharige teckel reu van 5 jaar oud. Bertje zit helaas voor de tweede keer bij ons in de opvang. Hij heeft bij zijn eerste eigenaar geen goede start gehad en helaas bleek hij daar toch een behoorlijk rugzakje aan over gehouden te hebben waardoor het bij de volgende eigenaar helaas niet goed ging.

  Bertje is een enthousiast, vrolijk maar ook pittig hondje. Het duurt even voor je Bertje echt leert kennen want hij laat niet snel het achterste van zijn tong zien. Vooral mannen vertrouwt hij niet snel en dat laat hij dan ook duidelijk merken. Als hij de boel niet vertrouwt kan hij behoorlijk fel uit de hoek komen, zijn nieuwe eigenaar zal hier dan ook goed mee om moeten kunnen gaan. Een ander aandachtspunt is dat Bertje niet alleen kan zijn. Hij heeft dat nooit geleerd en hieraan zal hij stap voor stap moeten wennen.

  Als je Bertje beter leert kennen zie je dat hij behoorlijk zelfstandig is, maar het ook fijn vindt om aandacht te krijgen. Een echt knuffelhondje is hij niet, hij vindt aanraking niet altijd fijn. Bertje is heel actief en vol energie; hij is een echte speurneus en vindt het heerlijk om door het bos of veld te wandelen aan de lange lijn en dan allerlei spoortjes te volgen. Ook in het mantrailen bleek hij een uitblinker te zijn.

  Voor Bertje zoeken wij een actieve eigenaar met (teckel) ervaring die kan omgaan met zo'n pittig baasje en er graag met hem op uit gaat. Wij plaatsen Bertje niet bij kinderen of andere huisdieren. Op een appartement of flat zal Bertje waarschijnlijk niet kunnen aarden, dus een tuin heeft zeker de voorkeur.

  Wil jij Bertje een nieuwe kans geven en denk je dat jullie goed bij elkaar passen? Reageer dan snel!

  Kenmerken

  Dossiernummer 1133230
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 27 maart 2017
  Aantal dagen in asiel 72 dagen
  Plaatsbaar vanaf 3 augustus 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Nee
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte tot 30 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Bertje

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.