Sergio

Sergio

 • Mannelijk
 • 28 november 2019
 • Sergio 1
 • Sergio 4
 • Sergio 6
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Met heel veel plezier en een stukje trots stellen wij u voor aan de Don Juan uit onze gang, Sergio. Sergio heeft zijn hele leven heel veel liefde en aandacht gehad, ook van de andere honden in huis. Maar daar zit nu net het probleem, want Sergio is op een leeftijd gekomen dat hij soortgenoten in zijn eigen huis niet meer zo leuk vindt. Sergio houdt van mensen, met mensen knuffelen met mensen wandelen met mensen spelen, met mensen slapen. Sergio is een echte mensen-hond, maar niet een honden-hond.


  Wij zoeken voor deze knappe man een thuis waar hij nooit alleen hoeft te zijn. Alle aandacht en liefde krijgt en gerespecteerd wordt voor wat hij is. Een hele knappe hond met een kleine gebruiksaanwijzing. Sergio kan niet alleen zijn, en hoewel hij je spullen met rust laat zal hij de buren wel laten horen dat hij alleen thuis is. Misschien kan hij dit in de toekomst leren. Maar we willen wel dat er rekening mee wordt gehouden dat hij voor nu niet alleen thuis kan zijn. Wij plaatsen Sergio niet bij kinderen onder de 12 jaar, niet bij soortgenoten en niet bij katten.


  Is uw interesse in onze Don Juan gewekt, mail dan snel naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling ( inclusief leeftijden), werk situatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring en wensen, en wie weet tot binnenkort!


  Kenmerken

  Dossiernummer 1133753
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 28 november 2019
  Aantal dagen in asiel 49 dagen
  Plaatsbaar vanaf 3 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Nee
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Sergio

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.