Wodan
Geplaatst

Wodan

 • 15 mei 2020
 • Wodan1
 • Wodan2
 • Wodan3
 • Wodan4
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Arme Wodan, wat heeft hij een nare tijd achter de rug.... Wodan kwam bij ons binnen als vondeling en in de dagen na zijn binnenkomst werd er steeds meer duidelijk over zijn achtergrond. De ruim twee jaar oude Wodan is door zijn laatste baas niet goed behandeld en dat heeft duidelijk zijn sporen nagelaten, want van de meeste mannen moet Wodan weinig hebben. Je kunt als man wel zijn vertrouwen proberen te winnen met iets lekkers en als je dat combineert met veel geduld, zal Wodan na een tijdje doorhebben dat je het beste met hem voor hebt, in tegenstelling tot zijn vorige eigenaar. Vrouwen vertrouwt Wodan gelukkig wél en die zien een enorm enthousiaste en lieve hond. Wodan vindt het heerlijk om te knuffelen en is heel aanhankelijk, maar dat laatste heeft ook een beetje te maken met zijn verlatingsangst. Wodan heeft meerdere bazen gehad en is, terecht, bang dat hij wederom verlaten wordt. Het alleen thuis blijven moet daarom langzaam opgebouwd worden.
  Aan de lijn loopt Wodan over het algemeen goed mee en als hij trekt, is hij onder appel goed te corrigeren. Wodan houdt van een wandeling en vindt het ook heel leuk om recreatief te speuren!
  Wodan heeft eerder met andere honden samengewoond, maar hij reageert nu fel op soortgenoten. We plaatsen Wodan daarom niet bij een andere hond, ook omdat hij een plek verdient waar hij tot rust kan komen en alle aandacht voor hem is. Een plek waar Wodan voor altijd mag blijven wonen en waar hij overladen wordt met aandacht. Deze kanjer verdient het!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 15 mei 2020
  Plaatsbaar vanaf 23 juni 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Nee
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Wodan

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.