Justin
Nieuw in het asiel

Justin

 • Mannelijk
 • 1 januari 2011
 • 20220511 150141 900x971
 • Justin 3
 • Justin 4
 • Justin 1
1/4

Lompe vriendelijke reus, zoek liefdevol huisje.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit blije kopje hoort bij Justin (15796). Justin is samen met 6 andere honden vriendjes & vriendinnetjes bij ons gekomen. De zorg werd teveel in combinatie met ziekte van de eigenaar. Justin is een grote labrador (mogelijke kruising) van 11 jaar.

  Justin is een blije, vriendelijke grote man. Enige nadeel bij Justin is, dat hij één route kent en dat is rechtdoor. Als hij een plan heeft om te lopen, dan loopt hij ook. Hierbij let hij niet zo goed op en heeft niet door wat er voor zijn voeten, zit, ligt of staat. Hij loopt dus regelmatig andere honden omver en ook wij mensen mogen uitwijken voor zijn weg.

  Justin is net als alle labradors een grote knuffelkont. Hij geniet van de aandacht en kan hier ook lang van genieten. Hij weet ook op een gegeven moment de rust te vinden en gaat dan lekker liggen.

  Justin heeft een slechte achterhand, hij kan hier soms doorheen zakken. Dit komt mede door zijn gewicht en de vele beweging die hij laatste tijd gehad heeft. Zijn spieren zijn wat afgezwakt. Hij krijgt op dit moment pijnstilling en nu in combinatie met wat vaker wandelen, gaat het al veel beter. Hij geniet van een wandeling, maar vergeet soms dat hij wat rustiger aan moet doen. Vol enthousiasme wandelt hij met je mee en hierbij moet je voor hem soms bepalen wat gaat met zijn achterpoten. Justin zou gewoon doorlopen en vergeten dat zijn achterhand niet zo sterk is.

  Bij ons geniet hij ook van het veld, het liefst is hij een groot deel van de dag buiten. Justin is graag bij zijn hondenvrienden, maar redt het opzich ook alleen.

  Voor Justin zoeken we een gezellig huis, met eventueel 1 van zijn hondenvriendjes. Kinderen zouden kunnen, maar die moeten dan wel tegen een ‘stootje’ kunnen, aangezien Justin lekker lomp is. Hij is vriendelijk naar iedereen en is een echte allemansvriend.

  Denk jij het huisje te hebben voor Justin? Stuur een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 januari 2011
  Aantal dagen in asiel 64 dagen
  Plaatsbaar vanaf 10 juni 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Onbekend
  Speciale zorg Medicijnen
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Beheerst basis commando's Onbekend
  Zindelijk Onbekend
  Waaksheid Niet waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Justin

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.