Max
Nieuw in het asiel

Max

 • Mannelijk
 • 10 mei 2017
 • 4 C8 CFD0 D 636 D 4 E34 8 E2 C 6 B39 B7 AE03 CF
 • EBE3 C4 ED E4 D8 4 F01 91 BA 8 CA561 CF8 B72
 • 29 C71708 CD66 443 C 9 F43 B6 ED6 A477 C04
 • B0497345 8 AD1 4 D5 B 872 E F0 EF44 DB4594
 • 7843 E7 CD E6 CC 4 A12 B2 A5 7 D23119 FCA42
1/5
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Zei iemand daar 'Max, ga je mee?' Hier ben ik hoor, klaar voor vertrek! Heb je je schoenen nou al aan? Hier, heb je een lebber over je hand. Ja mijn riem hangt daar, ja pak 'm maar....schiet nou ohooop! Riem om en gaaaaaan! Ik ben zo blij dat we naar buiten gaan! Oke, oke, sorry ik probeer al met 4 poten op de grond te blijven, dat valt niet mee hoor. Hier nog een likje, zie je me wel? Ja ja sorry ik kijk al uit waar ik loop....

  Dat is wat je een beetje kan verwachten als je met Max wil gaan wandelen. Een tikkeltje neurotisch en soms wat over enthousiast. Max is een vreselijk lieve aanhankelijke gecastreerde reu van 5 jaar oud. Door medische omstandigheden van zijn baasje is hij bij ons terecht gekomen. Hij woonde samen met 4 katten dus als er hondvriendelijke katten in zijn nieuwe huis wonen is dat geen probleem. Max heeft behoefte aan baasjes die elke dag flinke wandelingen met hem gaan maken, dat is iets wat hij lange tijd heeft moeten missen. Er zit geen kwaad in en hij wil graag iets voor je en met je doen.

  Hij hoefde niet veel alleen thuis te zijn. In de opvang merken we dat hij onrustig is als hij alleen gelaten wordt. Nu kun je zo'n situatie natuurlijk niet met thuis vergelijken, maar we vermoeden wel dat hij echt even tijd nodig heeft om te settelen in een nieuw huis voordat hij op zijn gemak genoeg is om alleen gelaten te worden. Zijn nieuwe baasjes hebben dan ook alle tijd voor hem en kunnen elkaar bijvoorbeeld afwisselen om hem door de eerste periode heen te helpen.

  Max is een aantal jaar geleden geopereerd, er moest een stukje van zijn kaak verwijderd worden en daardoor mist hij ook wat tanden. Hij heeft hier verder geen last van, je ziet alleen dat hij een beetje een scheef bekkie heeft, wat hem juist aandoenlijk maakt. Max is een fantastisch lieve hond, echt een vriend voor het leven die niet kan wachten om geadopteerd te worden. Ben jij een labradorliefhebber in hart en nieren en heb je zin om met hem op pad te gaan en hem hier en daar een beetje bij te sturen? Neem dan contact met ons op. Hieronder lees je hoe je op Max kan reageren.

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?

  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:

  • je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  • informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  • de werksituatie/werktijden
  • de ervaring met honden
  • de eventuele andere aanwezige huisdieren.

  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 10 mei 2017
  Plaatsbaar vanaf 25 juni 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Onbekend
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Max

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.