Koda

Koda

 • 25 augustus 2020
 • Koda3
 • Koda2
 • Koda9
 • Koda8
 • Perra en koda1
 • Koda4
 • Koda7
 • Perra en koda
 • Koda1
 • Koda4
1/11
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Koda

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze honden! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze hondenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de hond van uw keuze, of eventueel met een andere hond, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende hond, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.

  Hierbij stellen wij Koda aan u voor. Koda is een gecastreerde reu, geboren in augustus 2020.

  Met zijn aandoenlijke snoet is hij een favoriet van onze vrijwilligers door wie hij liefkozend “Takkie” wordt genoemd. Alhoewel zijn uiterlijk het niet direct doet vermoeden is Koda waarschijnlijk een Terriër/Bulldog kruising. Van beide rassen zien wij duidelijk eigenschappen terug in zijn karakter.

  Koda is energiek en zoekt sportieve verzorger(s) die graag met hem op pad gaan. Samen met een tennisbal spelen vindt hij ook hartstikke leuk, al moet je wel met iets lekkers ruilen om het balletje terug te krijgen. Wil je speelgoed van hem afpakken dan durft hij dit te verdedigen; daarom wordt hij niet bij jonge kinderen of in een thuis waar bijvoorbeeld de kleinkinderen regelmatig over de vloer komen geplaatst. Ook kan Koda niet met katten overweg.

  Met andere honden kan Koda goed overweg al zien wij in zijn omgang met andere honden ook zijn volhardendheid terug. Hij is eigengereid en heel waakzaam, onbekenden komen niet onopgemerkt het terrein op.

  Koda kunnen we niet anders omschrijven als een hond met humor. Van zoomies in de tuin tot als een trotse leeuw boven op een stoel gaan staan, hij maakt ons regelmatig aan het lachen. Bij nieuwe mensen duurt het even voordat het ijs gebroken is maar als hij je eenmaal kent wil hij graag met je samen zijn. Koda vindt het super leuk om samen bezig te zijn, leert heel snel en wil prima luisteren.

  In eerste instantie hoeft Koda niet als ‘huis-hond’ geplaatst te worden. Dit zou in combinatie met bijvoorbeeld een kennel of ruime buitenruimte opgebouwd kunnen worden.

  Ben je gecharmeerd van het Bulldog/Terriër karakter en zoek je een trouwe en lieve hond met humor dan zien we graag het ingevulde aanmeldformulier tegemoet.


  Kenmerken

  Dossiernummer 1132378
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 25 augustus 2020
  Plaatsbaar vanaf 15 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Onbekend
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Nee, wel te leren
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte tot 30 cm
  Vachtverzorging Trimmen
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Hartelijk dank voor uw interesse!

  Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier!

  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Aanvraagformulier honden

  Aanvraagformulier katten

  dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Koda

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.